A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Протокол поіменного голосування №б/н «Протоколи поіменного голосування на 32 сесії 7 скликання Недогарківської сільської ради»

Кількість переглядів: 574
Скликання: 2018 рік
Сесія: 32 сесія 7 скликання
Тип документу: Протокол поіменного голосування
Дата прийняття: 13.08.2018
Дата оприлюднення: 13.08.2018
Номер документу: б/н
Назва документу: Протоколи поіменного голосування на 32 сесії 7 скликання Недогарківської сільської ради
Прикріплені файли:
  1. Про звіт Кременчуцького відділення поліції ГУНП в Полтавській області щодо діяльності у сфері охорони та захисту прав і свобод людини, протидії злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку на тери-торії Недогарківської сільської ради (0.89 МБ)
  2. Про затвердження звіту про виконання бюджету об’єднаної територіа-льної громади Недогарківської сільської ради за ІІ квартал 2018 року (0.83 МБ)
  3. .Про внесення змін до показників бюджету об’єднаної територіальної громади на 2018 рік (0.81 МБ)
  4. Про затвердження розпоряджень сільського голови та рішень виконав-чого комітету Недогарківської сільської ради, прийнятих у міжсесійний період (0.82 МБ)
  5. Про затвердження норм споживання питної води для споживачів с. Ма-ксимівка, в яких не встановлені прилади обліку води (лічильники) (0.81 МБ)
  6. Про затвердження Програми «Безпечна громада» на 2018-2020 роки (0.8 МБ)
  7. Про затвердження Програми культурного розвитку Недогарківської сільської об’єднаної територіальної громади на 2018 -2020 роки (0.81 МБ)
  8. Про затвердження Програми розвитку галузі аграрного комплексу Недогарківської сільської ради на 2018-2020 роки (0.81 МБ)
  9. Про розгляд заяв громадян щодо виділення одноразової матеріальної допомоги (Деченко Є.О.) (0.82 МБ)
  10. Про розгляд заяв громадян щодо виділення одноразової матеріальної допомоги (Пашкова Л.М.) (0.78 МБ)
  11. Про розгляд заяв громадян щодо виділення одноразової матеріальної допомоги (Ромашина Н.В.) (0.8 МБ)
  12. Про розгляд заяви гр. Федоренко А.В. стосовно повернення коштів за медичний сертифікат (0.82 МБ)
  13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо вста-новлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Яременка А.М. (0.84 МБ)
  14. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Пивовар Н.В. (0.8 МБ)
  15. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо вста-новлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських буді-вель та споруд гр. Яременка А.М. (0.84 МБ)
  16. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яременку В.А. для ведення особистого селянсько-го господарства (0.84 МБ)
  17. . Про надання дозволу гр. Кравченку Ю.Б. на розробку технічної доку-ментації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в нату-рі (на місцевості) (0.81 МБ)
  18. Про надання дозволу гр. Багно С.В. на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на мі-сцевості) (0.82 МБ)
  19. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо вста-новлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських буді-вель та споруд гр. Яцик О.І. (0.83 МБ)
  20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Яременку В.А. для ведення особистого селянсько-го господарства (0.82 МБ)
  21. Про припинення права користування земельною ділянкою гр. Лихман Г.Т. (0.79 МБ)
  22. Про надання земельної ділянки для ведення огородництва гр. Гаврюк З.Д. (0.79 МБ)
  23. Про відмову гр. Д’ячкову М.В. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслу-говування жилого будинку (0.82 МБ)
  24. Про відмову гр. Д’ячкову В.С. у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслу-говування жилого будинку (0.82 МБ)
  25. Про відмову гр. Приймак А.О. у наданні земельної ділянки та дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо відведення зе-мельної ділянки у власність для ведення особистого селянського госпо-дарства (0.84 МБ)
  26. Про перенесення розгляду заяви гр. Драбчака В.М. про виділення без-оплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянсько-го господарства (0.81 МБ)
  27. Про перенесення розгляду заяви гр. Кійло О.С. про виділення безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства. (0.82 МБ)
  28. Про перенесення розгляду заяви гр. Кравченка Ю.А. про виділення бе-зоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянсь-кого господарства (0.81 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд гр. Севрюка О.Г. (0.8 МБ)
  30. Про надання відпустки Недогарківському сільському голові (0.78 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь