Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

МИ - УКРАЇНЦІ

Дата: 15.03.2018 08:12
Кількість переглядів: 917

14 березня в старшій групі ДНЗ «Барвінок» було проведене відкрите заняття з малечею  вихователем Теркун В.А.

Тема заняття: «МИ_УКРАЇНЦІ».

Мета:

сприяти набуттю старшими дошкільниками ключових компетенцій: інтелектуальних, комунікативних, практичних у формуванні світогляду дошкільників. Залучити їх до системи суспільних цінностей: державних та національних символів, рідної мови, культури. Забезпечити єдність поколінь  та інтерес до культурної спадщини українців. Виховувати патріотизм, любов до Батьківщини.

Вправляти  дітей в кількісній та порядковій лічбі; порівнювати кількісний склад елементів двох множин; знаходженні суміжних чисел; закріплювати елементарні навички обчислювання.

Закріплювати вміння виділяти перший звук у словах; розрізняти м’які та тверді приголосні звуки. Вчити складати речення за графосмужками. Розвивати  у дітей фонематичний слух, уяву, творче мислення, інтонаційну виразність.

 Вдосконалювати навички охайного  користування клеєм, пензликами для наклеювання, підставками для пензликів, серветками для промокання. Вдосконалювати техніку наклеювання.

Вихователь Теркун Валентина Анатоліївна, в присутності  начальника відділу освіти ,культури , спорту та туризму Крівченко Л.В. ,методиста  науково - методичного кабінету Ломтєвої  Г. О,керівництва садочка –Яріш О.П. колег , провела зі своїми вихованцями інтегроване  заняття, присвячене українському народу.Наприкінці заняття дітки прикрасили Україну квітами,щоб ці квіточки принесли мир,злагоду на нашу рідну землю.

 

                                                                                    Вихователь ДНЗ «Барвінок» Теркун В.А.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь