A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ АНТИТЕРОРИСТИЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ !

Дата: 05.02.2018 08:37
Кількість переглядів: 1020

          КРЕМЕНЧУЦЬКИЙ ОБ’ЄДНАНИЙ МІСЬКИЙ  ВІЙСЬКОВИЙ КОМІСАРІАТ інформує:

З моменту набуття статусу учасника бойових дій учасник АТО набуває право на отримання послуг з безоплатної соціальної та професійної адаптації:

- курси цільового призначення – підвищення кваліфікації з метою вивчення нового обладнання, виробів, товарів, матеріалів, послуг, сучасних технологічних процесів, засобів механізації й автоматизації, що використовуються на виробництві, правил і вимог їх безпечної експлуатації, технічної документації, ефективних методів організації праці, питань економіки та фінансів, законодавчих та інших нормативно-правових актів тощо;

- професійне навчання – первинна професійна підготовка, перепідготовка, отримання іншої спеціальності на основі здобутого раніше освітнього рівня, підвищення кваліфікації та спеціалізації, спрямовані на здобуття або удосконалення професійних знань, умінь та навичок.

          Для отримання такої послуги необхідно звернутися до Департаменту  соціального  захисту населення та питань АТО (м. Кременчук, вул. Небесної Сотні ,54) за місцем реєстрації або місцем фактичного проживання.

В Департаменті  соціального  захисту населення та питань АТО заповнюється заява. До заяви необхідно додати наступні документи:

- копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни;

- копію документа, що підтверджує безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

Професійне навчання здійснюється за денною, вечірньою та очно-заочною, дистанційною, екстернатною формами навчання, з відривом і без відриву від виробництва та за індивідуальними навчальними планами.

Після успішного завершення повного курсу навчання учасники АТО отримують документи державного зразка, а після підвищення кваліфікації на курсах цільового призначення учасники АТО отримують посвідчення встановленого зразка.

 

Воїн АТО, пам’ятай, Ти виконав свій обов’язок перед державою, став на її збройний захист. Зараз держава виконує свої зобов’язання перед її захисником.

Військовий комісаріат завжди стоїть на захисті учасників АТО.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь