A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

З ДНЕМ НЕЗАЛЕЖНОСТІ

Дата: 23.08.2017 08:57
Кількість переглядів: 1125

Дорогі мешканці Недогарківської громади!

  Щиро вітаю вас від себе особисто, від усіх депутатів та всього виконавчого комітету Недогарківської сільської ради зі святами – Днем Державного Прапора України та Днем незалежності України!

Зичу Вам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, щедрої долі, сили і наснаги в усіх Ваших справах. Нехай впевненість у кращому  майбутньому окрилює Вас на нові звершення  в ім’я Соборної Незалежної України.  

26 років тому ми отримали право самостійно будувати свою країну. Увесь світ визнав нашу державу суверенною. Про це мріяли десятки поколінь українців, але тільки нам судилося отримати цей важливий шанс бути господарями на своїй багатій та прекрасній українській землі. Ми не маємо права його втратити, а зобов’язані виправдати надії наших великих попередників. Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю усіх тих, хто загинув в ім’я України.

День незалежності - це не просто День народження держави. Це також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.

     День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.

      Тож зичу усім Вам, дорогі земляки, у теперішні нелегкі дні спільно й непохитно і далі відстоювати суверенність нашої держави, примножувати її традиції та блага, як того вимагає совість і сумління. Нехай Господь береже всіх нас! Зі святом Вас! Слава Україні!

Пащенко Віра Костянтинівна, сільський голова

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь