A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Свято дитинства у Недогарківській громаді

Дата: 02.06.2017 09:08
Кількість переглядів: 1133

 

Свято дитинства у Недогарківській громаді

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято дитинства, радості та надії.  І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

 1 червня 2017 року Недогарківська громада вже вкотре, традиційно,  відзначила День захисту дітей.  На святі найголовнішими гостями були учні Недогарківської ЗОШ І-ІІІ ст., Максимівського НВК та вихованці Недогарківського ДНЗ. Дітлахи подорожували до Країни веселкового дитинства, де танцювали з казковими героями Зеброю, Мавпочкою, Чебурашкою та Левом. Завдяки керівникам гуртків Жевніровій Наталії та Войтенко Віталіні діти відвідали Містечко майстрів, де навчилися робити ляльку-мотанку та колективне панно, змагалися на ерудицію в інтелектуальному турнірі, який підготувала Любов Мороз та брали участь в різноманітних естафетах. Учасники районного фестивалю "Веселкові береги Дніпра» та їхні керівники були нагороджені медалями і грамотами. Смачну кашу для дітей приготували кухарі Недогарківської школи Покутня Надія та Нерубай Ольга.

А ще усі ласували морозивом та втамовували спрагу напоями, які люб’язно надала спонсор цього свята – підприємець Шиндель  Інна Іванівна.

Також хочеться подякувати організаторам свята Крівченко Людмилі Василівні, Яцик Оксані Іванівні та Каптан Тетяні Олександрівні.

Окремі слова подяки  слід висловити сільському голові Пащенко Вірі Костянтинівні, яка доклала максимум зусиль, щоб дитяче свято відбулося якнайкраще, всі діти змогли дістатися до місця проведення свята та навтішатися чудовим ігровим розважальним майданчиком, що завітав до них у гості.

Сподіваємося, що і надалі Міжнародний день захисту дітей залишатиметься гарною традицією в нашій громаді і з кожним роком буде святкуватися все яскравіше та незабутніше.

 

Виконавчий комітет Недогарківської сільської ради


Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь