Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

ДОПОМОГА ЗАХИСНИКАМ АВДІЇВКИ

Дата: 07.02.2017 11:17
Кількість переглядів: 903

Фото без опису

На звернення голови Полтавської обласної державної адміністрації В.Головко, голови Полтавської обласної ради О. Біленького, 06 лютого 2017 року всі небайдужі жителі Недогарківської об’єднаної територіальної громади в найкоротший термін долучилися до масштабної акції по допомозі цивільному населенню та захисникам Авдіївки. Населенням сіл Недогарки та Максимівка було надано продукти харчування, зокрема сало, смалець, рибна тушонка, консервація, 2 мішки картоплі, столові буряки, моркву, різні крупи, печиво. Знайшлося і декілька теплих светрів та пальт. Свій внесок зробило і сільськогосподарське підприємство СК «Іскра», котре надало: столових буряків – 60 кг., моркви – 60 кг., крупи – 100 кг., ФОП «Наташа» надали крупи – 10 кг. та макаронні вироби – 5 кг., адміністрація магазину «Оптовичок» с.Максимівка надали макаронних виробів та круп – 15 кг. Працівники та учні Недогарківської ЗОШ, дитячого садочку «Барвінок» та сільської ради на зібрані кошти придбали крупи гречки – 10 кг., рису – 10 кг., пшеничної – 20 кг., пшона – 10 кг., макаронні вироби – 30 кг., олію соняшникову – 5 л., консерви – 30 шт., цукор – 4 кг., чай та солодощі.

Зібрану гуманітарну допомогу волонтерами з м.Кременчук вже вночі з 06.02.2017 р. на 07.02.2017 р. мікроавтобусом, який заздалегідь жителі утеплили соломою, щоб продукти харчування не перемерзли в дорозі, було доставлено захисникам м.Авдіївка Донецької області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь