A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Надзвичайно тепле і затишне дійство відбулося в нашій громаді 14 жовтня. В Недогарківському клубі відзначили відразу чотири свята.

Дата: 31.10.2017 11:41
Кількість переглядів: 951

Надзвичайно тепле і затишне дійство відбулося в нашій громаді 14 жовтня. В Недогарківському клубі відзначили відразу чотири свята. Розпочався день у нас з народження нової сім,ї – голова села провела урочистий обряд одруження. Бажаємо молодятам довгих років разом, кохання безмежного, взаємоповаги та звичайно діточок побільше. Кажуть люди, що весілля на Покрову - до щасливого життя.
Далі відзначали відразу три свята - Покрову, День українського козацтва і День Захисника Вітчизни. З покон віку козаки вважали своєю покровителькою Богородицю, недарма Покрова мала ще назву Козацька Покрова. 7 серпня 1999 року наказом президента Кучми було встановлене свято « День українського козацтва», яке щороку відзначається саме 14 жовтня. А з 24 серпня 2014 року цей день став і «Днем Захисника Вітчизни». 
Багато народу зібралось на свято, прийшли і наші односельці, які обороняють наш спокій в зоні АТО.
Під час святкового концерту привітала всіх присутніх голова села Пащенко Віра Костянтинівна. Вона подякувала хлопцям за їх мужність і побажала односельцям мирного неба над головою і щоб Свята Покрова оберігала їхні сім,ї і оселі.
Під час концерту звучали козацькі пісні у виконанні нашого хору «Заграва» та солістів : Діани Заніздри, Луц Людмили, Романенко Олександра, Яцкова Дмитра, Романенко Валентина. Надзвичайно вразила всіх пісня «Козацький заповіт», слова і мелодію до якої написав наш учасник самодіяльності Яцков Дмитро.
А потім був козацький борщ, козацький куліш і козацькі галушки. Все готувалося прямо біля клубу, на вогні, силами учасників хору. Велике їм спасибі за небайдужість до української пісні і відновлення українських традицій. Велика подяка односельцям, які приносили продукти. Дякуємо нашим троїстим музикам Терентію Івановичову та Василю Пилиповичу за музичний супровід. Сподіваємось, що всім сподобалось наше свято і ви надалі будете з нами.

P.S. Хочу висловити величезну подяку нашим односельцям, які прийняли участь у акції «Добре серце», яка проводилась на «День села». Ми зібрали шість мішків одягу! Речі ще не відвозили(бо деякі треба було випрати), тому, якщо у Вас у шафі або на горіщі завалялись непотрібні речі, приносьте в клуб – через дві неділі вже все відвезем. Нагадую – приносити можно різні речі: дитячі(+ іграшки,памперси…),підліткові і дорослі(особливо теплі). У Вас ці речі без діла лежать,а комусь зігріють душу і тіло. Дякую за Вашу небайдужість.
З повагою в.о. завідуючої клубом та ройовий українського козачества Нетребко Віталіна.

https://www.facebook.com/Недогарківський-сільський-клуб-184722205422436/?hc_ref=ARQTfoZ_gxh4joRzA475BQlBn7Uq2C4z7187W6cKs_5JIO9bonR92iKkUyv17yRi47g


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь