Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Надзвичайно тепле і затишне дійство відбулося в нашій громаді 14 жовтня. В Недогарківському клубі відзначили відразу чотири свята.

Дата: 31.10.2017 11:41
Кількість переглядів: 991

Надзвичайно тепле і затишне дійство відбулося в нашій громаді 14 жовтня. В Недогарківському клубі відзначили відразу чотири свята. Розпочався день у нас з народження нової сім,ї – голова села провела урочистий обряд одруження. Бажаємо молодятам довгих років разом, кохання безмежного, взаємоповаги та звичайно діточок побільше. Кажуть люди, що весілля на Покрову - до щасливого життя.
Далі відзначали відразу три свята - Покрову, День українського козацтва і День Захисника Вітчизни. З покон віку козаки вважали своєю покровителькою Богородицю, недарма Покрова мала ще назву Козацька Покрова. 7 серпня 1999 року наказом президента Кучми було встановлене свято « День українського козацтва», яке щороку відзначається саме 14 жовтня. А з 24 серпня 2014 року цей день став і «Днем Захисника Вітчизни». 
Багато народу зібралось на свято, прийшли і наші односельці, які обороняють наш спокій в зоні АТО.
Під час святкового концерту привітала всіх присутніх голова села Пащенко Віра Костянтинівна. Вона подякувала хлопцям за їх мужність і побажала односельцям мирного неба над головою і щоб Свята Покрова оберігала їхні сім,ї і оселі.
Під час концерту звучали козацькі пісні у виконанні нашого хору «Заграва» та солістів : Діани Заніздри, Луц Людмили, Романенко Олександра, Яцкова Дмитра, Романенко Валентина. Надзвичайно вразила всіх пісня «Козацький заповіт», слова і мелодію до якої написав наш учасник самодіяльності Яцков Дмитро.
А потім був козацький борщ, козацький куліш і козацькі галушки. Все готувалося прямо біля клубу, на вогні, силами учасників хору. Велике їм спасибі за небайдужість до української пісні і відновлення українських традицій. Велика подяка односельцям, які приносили продукти. Дякуємо нашим троїстим музикам Терентію Івановичову та Василю Пилиповичу за музичний супровід. Сподіваємось, що всім сподобалось наше свято і ви надалі будете з нами.

P.S. Хочу висловити величезну подяку нашим односельцям, які прийняли участь у акції «Добре серце», яка проводилась на «День села». Ми зібрали шість мішків одягу! Речі ще не відвозили(бо деякі треба було випрати), тому, якщо у Вас у шафі або на горіщі завалялись непотрібні речі, приносьте в клуб – через дві неділі вже все відвезем. Нагадую – приносити можно різні речі: дитячі(+ іграшки,памперси…),підліткові і дорослі(особливо теплі). У Вас ці речі без діла лежать,а комусь зігріють душу і тіло. Дякую за Вашу небайдужість.
З повагою в.о. завідуючої клубом та ройовий українського козачества Нетребко Віталіна.

https://www.facebook.com/Недогарківський-сільський-клуб-184722205422436/?hc_ref=ARQTfoZ_gxh4joRzA475BQlBn7Uq2C4z7187W6cKs_5JIO9bonR92iKkUyv17yRi47g


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь