A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Свято Івана Купала в Максимівці

Дата: 11.07.2017 11:56
Кількість переглядів: 1024

Свято Івана Купала в Максимівці

 

Липень 2017 року для працівників культури розпочався суботником біля Кременчуцького водосховища. На цей захід всі культармійці вийшли дружнім колективом.

6 липня всі жителі села традиційно відзначали свято «Івана Купала», яке для Максимівчан є одним з найулюбленіших свят. На театралізоване дійство «Квітка Душа» прийшло більше 500-сот глядачів. В цей день навіть наймолодші шанувальники нашого СБК сиділи до завершення дійства як зачаровані, бо на сцені розгорнулася музична казка з загадковими персонажами, головною героїнею, яка весь вечір шукала квітку папороті, а допомагали їй в цьому чарівна відьма з лісовими феями, чортенята, мавки, квіти лілії, квітка Дурман, фея Дінь-Дінь, лісовичок Боровичок, Водяний з кропивою, закохані Вовкулака з Вампіром, таємнича дівчина «Мара» та інші. А закінчилося свято дискотекою на вулиці біля великого вогнища, яке палало майже до ранку.

А вже за два дні, 8 липня Максимівський люд відзначав свято рибалок, яке традиційно проводиться у другу неділю липня. Ми вшановували всіх, і рибалок любителів, і професіоналів, і дружин рибалок, і звісно ж самих жінок рибалок. Для них співали та танцювали їхні діти та онуки. Всім дуже сподобався жіночий колектив «Дивоцвіт» з їхніми жартівливими пісня і звісно дует «Струни душі» А. Орел та М. Слюсар. А найбільше сподобались фото Максимівських рибаків з їхніми трофеями. І звісно ж святкова дискотека до 24 години ночі на свіжому повітрі.

 

Директор Максимівського СБК Семененко Ю.І.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь