A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Вересень в Максимівському СБК

Дата: 09.10.2017 13:13
Кількість переглядів: 883

Вересень видався спекотним не лише у повітрі, було гаряче й у працівників культури Максимівського СБК та учасників самодіяльності.

9 вересня, жіночий ансамбль «Дивоцвіт» та вокальний дует, у складі Юлії Семененко та Зінаїди Карпич, був запрошений VIII Всеукраїнський фестиваль фольклорної творчості «Омельницьке розмаїття», де були нагороджені дипломами в номінації «Неопалима купина», а вокальний дует в номінації «Коли Боги приходять в гості».

14 вересня наша самодіяльність вітала, своїми піснями та танцями всіх присутніх на презентації селекційних досягнень служби тваринництва компанії «КЕРНЕЛ», який проходив на МТФ «Юнігрейн-Агро» села Максимівка.

В кінці вересня міста і села Полтавщини одне за одним урочисто відзначають чергову річницю визволення території від окупантів у Другій Світовій війні. Наші учасники були запрошені взяти участь у святкових заходах до дня села Ялинці та Піщане. Також взяли активну участь в районному заході до дня визволення Кременчуцького краю.

27 вересня учні Максимівського НВК та жителі села вшанували пам'ять односельців на мітингу біля «Меморіалу вічно живим» покладанням квітів та хвилиною мовчання».

Працівники культури, на чолі із виконуючим обов’язки старости села  Перешило М.М.,привітали ветерана Цимбал Г.Г зі святом маленьким  подарунком.

30 вересня свято село дійшло і до жителів села Максимівка. Зранку біля СБК розгорнулися: парк атракціонів для дітей, карнавальна продукція, попкорн, солодка вата, продаж українських прикрас (віночки, браслети, обереги). Частували смачною юшкою та кашою, всіх бажаючих, працівники фірми «ВІТЕКО» на чолі з директором Ю.Г. Шарапанюком та депутатом районної ради Жила В.А. Спонсорами цих частувань були фірма «ВІТЕКО» та ТОВ «Юнігрейн-Агро».

У фойє, всі бажаючі, могли переглянути фотовиставки, виставки народних умільців нашого села, роботи гуртка бісероплетіння Н.Я. Жевніровой, а також сфотографуватися біля фото-зони (старовинні ужиткові речі).

На святковому концерті вітали всі організації та підприємців, не забули і про ювілярів та довгожителів, частували смачним короваєм, посівали зерном на довгі літа та благополуччя. На сцені розгорнулося чудове дійство, для всі присутніх лунали музичні вітання гостей з Індії, Фінляндії, Іспанії, Білорусії, Нью-Йорка, Африки, Сербії, Франції, знаменитий балет «Мулен-Руж», всіх вразив «Танок з вєєрами» з Японії та інші країни. І все це підготували наші Максимівські учасники художньої самодіяльності. І звісно ж у вечері всі мали змогу вдосталь натанцюватися на дискотеці. Та проїхати селом на яскравій кареті з кіньми.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь