A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Про ВДЯЧНІСТЬ та РОЗУМІННЯ

Дата: 02.03.2018 13:17
Кількість переглядів: 812

Весна, на яку ми так очікували, прийшла. Та принесла вона нам не весняне тепло, а справжні зимові випробування.

Вся наша Недогарківська громада, як і вся Україна, отримала люті морози і снігові хуртовини. Снігом засипало на лише наші дороги, а й власні подвір’я. Середній шар снігу на дорогах був 40 см, а снігові перемети сягали 1,0-1,5 м.  На боротьбу із сніговими заметами вийшли наші сільськогосподарські підприємства. Саме вони виділили техніку для розчистки снігу та організували працівників, які із самого ранку (з 4 годин) вже вийшли на роботу.

Тому, висловлюємо велику вдячність та слова подяки:

ТОВ «ЮнігрейнАгро», її головному зоотехніку у с. Максимівка Зінченко Людмилі Миколаївні та трактористу Скальському Андрію Миколайовичу;

ТОВ «РОСТ АГРО», її керівнику Бернадському Михайлу Володимировичу та трактористу Недосіці Володимиру Миколайовичу;

ПСП «Дніпровські зорі», її керівнику Сіорі Лідії Михайлівні та трактористам Високопояс Василю Івановичу і Солянику Олегу Анатолійовичу;

СК «Іскра», її керівнику Головку Володимиру Васильовичу та трактористам Козленку Віталію Миколайовичу і Дон Леоніду Івановичу.

Велике спасибі за сумлінність, розуміння, готовність прийти на допомогу та нелегку працю. Спасибі від всієї громади.

 

А що ж до «розуміння»? Прикро, але від деяких мешканців нашої громади – його не було. Скільки нарікань, скільки скарг, скільки образ, а то й прокльонів наслухалися працівники Недогарківської сільської ради. І ніякі запевнення – «що все буде гаразд», «зачекайте», «потерпіть ще трохи», «до вас приїдуть», «зрозумійте, що всім зараз не легко» - не спрацьовували.

А тепер давайте займемося простими підрахунками. У Недогарках близько 28 кілометрів вуличних доріг, у Максимівці – близько 30 кілометрів, а є іще Рокитне-Донівка, Панівка, Пащенівка та під’їзні дороги до сіл. І якщо хоч трішки подумати – то стає зрозуміло і логічно, що такий об’єм роботи не виконаєш «скрізь» і «водночас». Іще й при тому, що сніг не зупинявся, подарувавши нам місячну норму опадів в один день. Так, звісно, пересічним людям довелося вносити корективи у свій звичайний денний графік, треба було вирішити питання, як діставатися на роботу, треба було подбати про дітей і т.д. Але ж, люди добрі, ми це розуміємо, і нам всіх шкода, та ми ж не можемо це вирішувати завдяки «одного помаху чарівної палички». Ми не чарівники. Треба тільки поставити себе на наше місце і трішки зачекати. Ви ж бачите по-телевізору, який «сніговий колапс» по всій Україні, по всій Європі. Невже ви не розумієте, що люди не сидять «склавши руки». Вони працюють, з ночі і до ночі, не обідаючи, у холоді.

Снігу було дійсно дуже багато і всім громадянам доводилося його відкидати та розчищати у себе у дворі. Хіба це легко? Ні! І тут себе кожен і зрозуміє, і пожаліє! А зрозуміти місцеву владу ніхто не бажає, бо кожен думає, що це легко.

А щодо руху автобусів у ці дні… Звісно погода вносила корективи і у роботу пасажирського транспорту. Деякі перевізники прагнули не допускати збою у роботі маршруток, більш-менш дотримувалися графіку. Що ж до перевізника ПП «Креміньзовнішньотранссервіс» (маршрут № 226) - можемо відверто сказати, що тут терпець увірвався навіть у виконавчого комітету Недогарківської сільської ради. Тому, виконавчим комітетом вже відправлено звернення до Полтавської облдержадміністрації з вимогою розірвати договір щодо надання послуг із перевезення пасажирів з ПП «Креміньзовнішньотранссервіс» та пошук нового, більш сумлінного перевізника. Сподіваємося, що ми виправимо ситуацію у даному питанні.

 

Тому, бажаємо всім нам розуміння, вдячності, і, якнайскорішої, теплої весни.

 

Виконавчий комітет Недогарківської сільської ради      



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь