A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Максимівський сільський будинок культури звітує

Дата: 06.09.2017 13:21
Кількість переглядів: 1314

Серпень. Літня благодать, пора свят, збору врожаю, обжинок. Саме в цьому чудовому місяці наша ненька Україна знаменує два свята: «День прапора» та «День Незалежності». Працівники  Максимівського СБК добре підготувалися до відзначення 26 річниці.

На передодні в сільській бібліотеці, завідуюча Кравченко Л.І., було проведено тематичний захід «А над світом Українська вишивка сяє!». на який, культорганізатор Жевнєрова Н.Я., запросила майстринь-вишивальниць з їхніми чудовими роботами. Дітки розповіли цікавинки про вишиванки. На відео проекторі показали вишиті візерунки з різних областей України, а також презентацію з фото робіт Максимівських майстринь.

Після головної репетиції концерту всі бажаючі змогли переглянути документальний фільм «Вічно молоді» з циклу ніхто не забутий, а потім обговорили події, як їх розуміють діти, які відбулися в нашій країні в кінці 2013 року.

Саме ж свято «Незалежності» жителі та гості села відзначали на передодні, а саме 23 серпня. Цього року на сцені СБК поряд з прапором України майорів пропар Євросоюзу. В урочистій частині пом’янули всіх загиблих, які загинули за незалежність та соборність нашої держави. З вітальним словом звернулися до всіх присутніх голова села Пащенко В.К., виконуючий обов’язки старости села Перешило М.М., настоятель Свято-Успенської церкви отець Іван. Привітали зі сцени юнаків та дівчат, які в цьому році стали громадянами України та отримали паспорта. Біля Будинку культури працював острів розваг з іграми та атракціонами, звучала весела музика.

Також в серпні аматори максимівської сцени були запрошені на святкові заходи до «Дня громади» с. Піщаного та на учительську конференцію, яка відбулася на території Піщанського Центру дозвілля.

А в суботу 19 серпня дружнім колективом всі працювали на суботнику біля СБК на якому підготували місце для проведення опалення в нашому рідному Будинку культури.

Тож шановні друзі, запрошуємо Вас відвідати наш СБК та наші заходи. Будемо раді Вас бачити.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь