A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Наш «Барвінок» не впізнати

Дата: 09.10.2017 13:27
Кількість переглядів: 1325

Наш «Барвінок» не впізнати

 

Що за дім такий цікавий, мов казковий терем,
кольоровий та яскравий, і з подвір’ячком веселим?
Це ж садочок наш дитячий, дитинства це частина,

кольорова та щаслива!

 

Так, оновленого після капітального ремонту, приміщення дитсадочка «Барвінок» у селі Недогарки майже не впізнати. Яскравий, кольоровий, веселий – ззовні та затишний, зручний, сучасний та комфортний – зсередини. Таким побачили свій «Барвінок» його постійні мешканці – дітлахи, які прийшли на його відкриття 18 вересня 2017 року. Звісно діти за ним засумували, оскільки ремонтували «Барвінок» - цілих три місяці. Але за цей час зроблено надзвичайно багато: на будівлі, мов новенька хустинка, – новий, утеплений дах; а нові, утеплені стіни не злякаються ніяких морозів та вітрів. Заходиш всередину – і ти неначе у сонячній долині – свіжі, новенькі, наповнені сонцем кімнати, і діти у них, мов квіточки. Про ці казкові перетворення можна говорити ще багато, і про майстрів-чарівників, які це все зробили…

 Але ці слова – для дітей. А дорослі прекрасно розуміють, що за цим казковим перетворенням стоїть капітальний ремонт приміщення та технічне переоснащення інженерних мереж будівлі. І про цей проект виконавчий комітет Недогарківської сільської ради мріяв дуже давно. І коштів туди вкладено чимало – близько 2,5 млн. грн.. І ніяких чарівників не було, а виконував роботи по ремонту ТОВ «»Укртрансбудпроект». І не легко було усім, хто був задіяний у ремонті: ні виконавцям робіт, яким доводилося проводити роботи і у вихідні дні, і у дні нестерпної спеки; ні замовникам робіт (сільській раді), якій доводилося тримати на контролі всі етапи проведення ремонту; ні працівникам дитсадку, яким довелося відійти від звичайного режиму роботи; ні дітворі та їх батькам, яким доводилося чекати закінчення ремонту. Але це все позаду.

А зараз перед нами, утеплене за сучасними технологіями, приміщення, новий дах з системою водовідведення, нові двері, нова сантехніка та електромережі, каналізація та опалення, вентиляційна система, сучасний інтер’єр. Все, як-то кажуть, «за останнім словом» сучасного ремонту. І вся ця казка для наших дітей. Для нашого майбутнього.

         Сподіваюсь, що і працівники дитячого садочку, і батьки вихованців і, нарешті, самі діти залишаться задоволені тими зусиллями, які вклали сільський голова та працівники сільської ради у «Барвінок».

         Тож, бережімо наш дитсадок. Гарного тобі майбутнього, «Барвінку»! Щасливих та здорових тобі вихованців!   

Гарагуля Н.А., працівник сільської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь