A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Ми - учасники Міжнародного економічного форуму

Дата: 17.10.2017 13:28
Кількість переглядів: 1110

Наша громада – учасник Міжнародного регіонального економічного форуму

Сьогодні, 17 жовтня 2017 року, у місті Полтаві проходить Міжнародний регіональний економічний форум «Полтавщина: створюємо разом нові можливості».

Ця визначна для Полтавщини подія відбувається за підтримки та участі: Кабінету Міністрів України, Верховної Ради України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Представництва Європейського банку реконструкції та розвитку в Україні та ще багатьох інших представників міжнародного та вітчизняного фінансового світу.

Міжнародний економічний Форум є заходом обласної цільової Програми сприяння залученню інвестицій, розвитку економічного співробітництва та формування позитивного іміджу Полтавської області на 2017 – 2020 роки.

Метою Форуму є розвиток міжнародної економічної інтеграції та встановлення ділових контактів, демонстрація економічного та інвестиційного потенціалу Полтавської області, існуючих можливостей і перспектив розвитку, підвищення конкурентоспроможності регіону на національному та міжнародному рівнях.

Серед учасників форуму - представники іноземних та українських ділових кіл у сферах: промисловості, агропромислового комплексу, виробництва екологічно чистої, органічної продукції; представники Уряду, міністерств та відомств, урядових дорадчих органів з просування експорту та залучення інвестицій, органів державної виконавчої влади та місцевого самоврядування;  представники іноземних дипломатичних установ, об’єднань та інституцій економічного спрямування; національні та міжнародні фінансові організації, проекти міжнародної технічної допомоги.

         Серед учасників форуму є і Недогарківська об’єднана територіальна громада. Представляє її - сільський голова Пащенко Віра Костянтинівна. Наша громада представлена на виставці-експозиції економічного та інвестиційного потенціалу області, де всі охочі можуть познайомитися із основними економічними показниками, що характеризують громаду, із фотоматеріалами основних наших досягнень за останній рік та ознайомитись із планами на майбутнє та інвестиційно-привабливими пропозиціями.

         Сподіваємось на вдалу участь Недогарківської громади у цьому заході, на подальші інвестиційні пропозиції з боку фінансових партнерів та майбутній фінансовий успіх. Щасти тобі, Недогарківська громадо.  

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь