A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

З ДНЕМ ВИЗВОЛЕННЯ

Дата: 09.10.2017 13:37
Кількість переглядів: 1104

Шановні мешканці сіл Недогарки, Максимівка,

Рокитне-Донівка, Панівка, Пащенівка!

Від імені всіх працівників виконавчого комітету, депутатського корпусу сільської ради та від себе особисто, щиро вітаю Вас із святом визволення від німецько-фашистських загарбників нашої рідної землі.

74 роки минуло з того дня, як наші села, Кременчуччина і вся Україна була визволена від фашистських загарбників. З точки зору історії, 74 роки – це можливо і мить, яка нічого не важить, але для нас, звичайних людей - це життя, це ціла епоха.

Війна забрала життя майже кожного шостого з довоєнного населення України! Та ці жертви не були даремними. Перемога над фашистами, визволення України, зокрема, врятувало нашу країну, наш народ від повного знищення. Подвиг героїв-визволителів дав можливість для життя післявоєнних поколінь, об'єднання всіх земель, відродження і розвитку України, побудови нашої незалежної держави. Саме тому визволення України - велике свято нашого народу.

Ми схиляємо свої голови перед пам’яттю загиблих, перед їх близькими. Ми славимо ветеранів Великої Вітчизняної війни, які дожили до цього свята! Вони багато разів дивились у очі смерті, втрачали бойових побратимів, однак мужньо боролися за кожен клаптик рідної землі. Вони завоювали кожному з нас право на життя дуже дорогою ціною. Схиляємо голови перед пам’яттю загиблих, перед усіма, хто наближав день перемоги. Нехай біля могил героїв завжди будуть квіти від вдячних нащадків.

 Реалії сьогодення показали, що внукам і правнукам захисників вітчизни Другої Світової війни доводиться так само відстоювати свободу і незалежність нашої Батьківщини.

Ми щиро дякуємо всім нашим хлопцям, на долю яких зараз випало захист миру і спокою української землі, родинам наших хлопців, які підтримують їх, чекають, сподіваються, а також нашим волонтерам і всім людям, які вболівають за нашу Україну.

Тож бажаємо всім захисникам нашої Батьківщини, їх родинам та всім жителям району здоров'я, добробуту, тепла й затишку, оптимізму і здійснення найзаповітніших мрій. Нехай квітне і розвивається наша рідна земля, а життя кожної родини буде наповнено радістю, благополуччям і впевненістю у завтрашньому дні!

Зі свято Вас! Слава героям!

 

Сільський голова, Віра Пащенко 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь