A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Максимівський сільський будинок культури звітує

Дата: 27.06.2017 13:40
Кількість переглядів: 1143

Червень 2017 року для працівників Максимівського Будинку культури видався напруженим.

1 червня Міжнародний день захисту дітей. Цього дня кращих учнів Максимівського НВК запросили на свято до с. Недогарки, де їх нагороджували призами, за участь в олімпіадах та інших заходах, в яких   вони брали участь протягом року. А потім були веселі ігри та конкурси, а учасники самодіяльності з Максимівки не стояли в стороні, а приймали найактивнішу участь.

 

       

А вже 3 червня запрошували гостей до свого рідного СБК на святковий концерт. Звучали  дитячі улюблені пісні, українські народні танці та дитячі розваги. А по закінченню кожен учасник отримав великий ріжок морозива, усі бажаючі брали участь в конкурсі малюнку на асфальті, катались на веселих каруселях, машинках, гірках та стрибали на батутах, і звісно розважались на дитячій дискотеці.

  

 

         

 

     

 

                              

  

 

 2 червня у нашому Будинку культури відбувся  незвичайний захід. В нашому залі зібралися не лише жителі села, а й гості з різних куточків Кременчуцького району, щоб вшанувати і привітати з 80- ти річним ювілеєм, людину праці, чиє фото  було занесене на дошку пошани Кременчуцького району, неодноразово був нагороджений медаллю лауреата Всесоюзних оглядів та фестивалів  художньої творчості, орденом Ветеран праці, дипломами  та почесними  грамотами – Анатолія Костянтиновича Костенка!

Ми поринули у чудовий світ мистецтва, перенеслись в прекрасні роки та спомини.  Зі сцени лунали музичні привітання, художніх колективів Кременчуччини, учасників Максимівського СБК та жителів села.

 

           

       

 

В ніч з 10  на 11 червня вся країна святкувала безвіз в ЄС. Наша молодь не залишалась осторонь і зустрічала безвіз радісними танцями та піснями разом з усіма.

 

 

17 червня ми допомагали в проведенні концерту до  «Дня медичного   працівника»  в  сільському клубі с. Недогарки.

24 червня всі жителі с. Максимівки зійшлися до рідного Будинку культури щоб привітати випускників НВК. Культпрацівники не залишалися осторонь. Ми тісно співпрацюємо з організаторами НВК, надаємо відео та аудіо апаратуру в користування. Художній керівник допомагає з підбором репертуару, на святі, директор СБК Юлія Семененко привітала випускників піснею.

          

           

 

А вже 25 червня, в останню неділю червня, ми святкували «День молоді» та «День Конституції України». В фойє Будинку культури можна було переглянути фотовиставку «Молодь наше майбутнє» де були розміщені фото молоді учасників Максимівського СБК. В сільській бібліотеці, протягом місяця, проходе книжкові виставки «Основи життя – мій закон основний», «Здраствуй літо теплим сонечком зігріте».

Захід проходив на свіжому повітрі. Для бажаючих присісти були підготовлені стільчики, а молодь та дітки танцювали протягом усього концерту на площі біля СБК. По закінченню концерту усі бажаючі могли поспівати на святковому караоке. Це було не звичайне караоке, бо співали пісні не поодинці, а всі гуртом, весело підтанцьовуючи. Та звісно ж дискотека для різної вікової категорії.

 

     

   

   

   

  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь