A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

«Наша слава козацькая не на папері писана»

Дата: 31.08.2017 14:10
Кількість переглядів: 1509

«Наша слава козацькая не на папері писана»

23 серпня Недогарківська громада разом з усією країною відзначали велике знакове свято – День Державного Прапора. Ввечері цього ж дня у приміщенні сільського клубу під звуки козацького маршу та внесення державного прапору розпочалась урочиста частина святкової концертної програми «Тобі, Україно!», присвячена 26-й річниці Незалежності України та Дню Прапора.

На міцних підвалинах побудована наша незалежність, на звитяжних козацьких подвигах, на квітучій мові, на щирій вірі, а тому, коли у виконанні хору «Заграва» прозвучав  Державний гімн, в єдиному пориві йому підспівав весь зал.

Учасники хору (сім`ї Романенко та Проскурня, Луц Л.,Теркун А., Заніздра Д.,Нікітіна К., Коваленко О.,Нетребко А., Яцков Д., Яцкова В.) вклали душу у виконання пісень великого Кобзаря «Реве та стогне Дніпр широкий», «Вітре буйний», проявивши високі пісенні здібності, радуючи слух та око глядача прекрасними українськими костюмами.

Дитячий ансамбль «Діти сонця» (Заніздра Діана, Нікітіна Катя, Грицик Настя, Василенко Влад, Проскурня Діана, Іванов Гліб, Іванов Ілля, Лащенко Артур, Заболотня Натуся, Теркун Анжела, Коваленко Олександра) теж в українському вбранні та колоритних українських вінках, виготовлених акомпаніатором клубу Яцковою В.В., виконав пісню «Сонячний віночок».

Україна зараз переживає складні часи протиборства сил на Сході, тому на святі згадали тих, хто відстоював та відстоює незалежність України в наш час, пом’янули хвилиною мовчання полеглих за свободу нашої країни.

Саме молоді розбудовувати нашу державу. Віра у світле майбутнє України, прагнення миру, впевненість, що Батьківщина одна і двох не буває прозвучала зі сцени вустами молодого покоління в пісні «Оберіг», яку виконали Прокопенко Марина, Недокус Євгенія та Яріш Валерія.

Молодечий запал та гарний настрій подарували залу юнаки: Луц Володимир, Яцков Дмитро, Романенко Валентин та Андрейко Сергій майстерним виконанням пісень «Орися», «Калина», «А на Україні».

Нотку гумору внесли в загальну атмосферу свята Яцик Оксана та Москалик Світлана, які зіграли мініатюру «Біжимо в Європу». 

А куди ж на святі без веселих українських пісень. Пісні «Будьмо», «Кум-кумочок» прозвучали зі сцени у виконанні Романенко О., Романенко В., Яцкова Д., Москалик С. та Яцик О.

Вразила глядачів музично-хореографічна композиція «Козацька слава».

Свій войовничий запал з шаблями та списами показали не лише хлопці Іванов Ілля, Іванов Гліб, Василенко Влад та Лащенко Артур, а й козачки: Романенко Аня, Проскурня Діана та Яцкова Віталіна.

Слова заключної пісні концерту : «Наша слава козацькая не на папері писана» нагадали всім ще раз про те, що ми нащадки славного козацького роду і що новий прийдешній день принесе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до будівництва нашого рідного дому, ім`я якому – Україна.   

Любов Мороз, директор Недогарківського клубу 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь