A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

с. Максимівка

Дата: 25.11.2016 14:37
Кількість переглядів: 1005

Сільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією їх пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни. Господь наділив українську державу багатими на чорнозем, родючими землями, крім того, після розпаду старого Радянського Союзу, аграрний сектор отримав нове дихання, доступ до найбільш ефективних закордонних технологій і методів обробки землі. Це дозволило організувати агропромислову галузь, як одну з найбільш важливих стратегічних напрямів не тільки в економічному відношенні, але і активною політичною та геополітичною складовою життєдіяльності українського суспільства.
 
Нове українське законодавство не обійшло своєю увагою це важливе професійне свято. Згідно Указу Президента України № 428/93, датованим 7-м жовтня 1993-го року, професійне свято працівників сільськогосподарського та агропромислового комплексу, організацій і підприємств по переробці сільгосп-сировини, обслуговуючих та заготівельних підприємств і харчової промисловості, зберіг цю славну традицію і відзначається як і раніше, у третю неділю листопада.
У це професійне свято жителі села Максимвка приєднуються до привітань на адресу всіх, хто так чи інакше пов’язує свою трудову діяльність з обробкой нашої землі, збиранням, переробкою та заготовленям її плодів, здійснюючи цю важливу для всіх нас роботу! Низький Вам уклін! Повага, здоров’я і благополуччя Вам і Вашим родинам! З Днем працівників сільського господарства Вас, дорогі наші земляки!
 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь