Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

День Святого Миколая-2016

Дата: 19.12.2016 15:36
Кількість переглядів: 854

Сьогодні, 19 грудня 2016 року всі дітки і дорослі вітають один одного із  святом Миколая, адже усі знають, що слухняним хлопчикам та дівчаткам він приносить дарунки у  магічну ніч і залишає їх під подушечками малечі, яка безтурботно розглядає свої сни.

У цей найочікуваніший  для усіх дітей день Чудотворець Миколай разом зі своїми помічниками прийшов до ДНЗ "Барвінок",  . Його радісно зустрічали діти, заспівали безліч пісень та розповідали святому вірші, адже до цього дня всі вони готувалися старанно.

Фото без опису

Миколай Чудотворець, завітав і до Недогарківської та Максимівської школи, порадував солодощами учнів 1 класу, дітей - сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей пільгових категорій : у яких батьки є учасниками АТО,  дітям із малозабезпечених та багатодітних сімей, як і належить, на завершення зустрічі порадував малечу дарунками, побажав здоров‘я й надалі залишатися слухняними та добрими дітьми.

Впевнена, що більшість із нас й досі носять спогади зі свого дитинства про те щастя, яким було охоплене серце, коли під подушкою знаходили омріяний подарунок. Від імені батьків хочеться подякувати усім, хто долучився до організації свята й подарував той незабутній спогад про день Святого Миколая нашим діткам, який вони понесуть у доросле, часом таке складне життя!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь