Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

День Святого Миколая-2016

Дата: 19.12.2016 15:36
Кількість переглядів: 816

Сьогодні, 19 грудня 2016 року всі дітки і дорослі вітають один одного із  святом Миколая, адже усі знають, що слухняним хлопчикам та дівчаткам він приносить дарунки у  магічну ніч і залишає їх під подушечками малечі, яка безтурботно розглядає свої сни.

У цей найочікуваніший  для усіх дітей день Чудотворець Миколай разом зі своїми помічниками прийшов до ДНЗ "Барвінок",  . Його радісно зустрічали діти, заспівали безліч пісень та розповідали святому вірші, адже до цього дня всі вони готувалися старанно.

Фото без опису

Миколай Чудотворець, завітав і до Недогарківської та Максимівської школи, порадував солодощами учнів 1 класу, дітей - сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей пільгових категорій : у яких батьки є учасниками АТО,  дітям із малозабезпечених та багатодітних сімей, як і належить, на завершення зустрічі порадував малечу дарунками, побажав здоров‘я й надалі залишатися слухняними та добрими дітьми.

Впевнена, що більшість із нас й досі носять спогади зі свого дитинства про те щастя, яким було охоплене серце, коли під подушкою знаходили омріяний подарунок. Від імені батьків хочеться подякувати усім, хто долучився до організації свята й подарував той незабутній спогад про день Святого Миколая нашим діткам, який вони понесуть у доросле, часом таке складне життя!

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь