A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

про свято жінок у Недогарках

Дата: 22.03.2018 13:47
Кількість переглядів: 684

Її чарівність і краса, ніжність та мудрість, життєва сила, наснага терпіння і всеперемагаюча любов продовжує людський рід на Землі. Матір, сестра, кохана – жіночий першопочаток супроводжує нас до останнього подиху. Щедрість жіночої душі зігріває, сила духу – захоплює, а краса- вселяє віру в те, що світ буде врятовано.

    Саме жінці було присвячене захоплююче свято в Недогарківському сільському клубі, старанно підготоване керівником художньої самодіяльності Нетребко Віталіною Вікторівною та її чудовим колективом. Незважаючи на погані погодні умови, люди прямували до сільського осередку культури. Багато теплих слів своїм односельцям сказав заступник сільського голови Іванов І.А. А потім зі сцени полилася чарівна пісня, яка зачаровувала, зігрівала, втішала і пестила. Бо це була пісня про маму – найріднішу у світі людину. Пісні звучала одна за одною і переривалися лише тоді, коли звучали привітання для мам і бабусь. Приємно були вражені глядачі і тим, як тепло і щиро вітали зі сцени багатодітних мам. А букети тюльпанів викликали у жінок і посмішку, і зрадливу сльозу.

   Вибуховими оплесками і щирим захопленням зустрічали Нетребко Віталіну. Малько Ірина, яка разом із сином Кирилом, учнем 6-го класу, не залишили в залі жодного байдужого. А сім?я Романенків завжди викликає своїми номерами справжній фурор. А коли виходить на сцену Нетребко Артем, хочеться встати і стоячи вслухатися в кожне слово пісень в його виконанні. Приємно було бачити і нових артистів.

  Але на цьому сюрпризи не закінчилися. Коли на сцену вийшов Романенко Олександр і попросив вийти на сцену всіх учасниці художньої самодіяльності, всі були заінтриговані. А він так тепло і зворушливо привітав їх і попросив спуститься в зал. А потім розпочався справжній чоловічий концерт. Їх пісні і щирі побажання проникали глибоко в душу, зігрівали серце, збуджували кров.

   Хочеться висловити слова вдячності керівникові Нетребко Віталіні Вікторівні та всім учасникам художньої самодіяльності за прекрасне свято і сказати просто, як кажуть у селі: «Спасибі, Віталінко.»

      З повагою, жителька с. Недогарки, Тимошенко В.О.

 

 https://gaming.youtube.com/watch?v=RoA8i2_vSF4&t=10


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь