Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

СМІХ - ЦЕ ЛЮДЯНІСТЬ

Дата: 02.04.2018 08:54
Кількість переглядів: 926

Сміх – це людяність!

1 квітня мешканці Недогарок після освячення верби вирушили на цікаве гумористичне міроприємство, яке відбулось в приміщенні місцевої бібліотеки. Там в день сміху проходила конкурсно-розважальна програма «Супербабуся – 2018». У непримиримому двобої змагались члени клубу за інтересами «А пісня – то душа…», які розділились на 2 команди: «Гарячі серця» та «Бабушки-балабушки». Спочатку капітани команд Заніздра Валентина та Тимошенко Валентина представили глядачам назви та девізи команд. В кулінарному конкурсі місцеві майстрині змагалися в умілості та таланті кухаря. Різноманітні солодкі та солоні страви, еліксир молодості від команди «Гарячі серця» не могли залишити байдужим чоловіче журі, до речі, в складі якого в цей день були іменинники – Коваленко Анатолій та Лисенко Микола. Крім традиційних для Вербної неділі ударів вербою, вони отримали пісенне вітання з циганського табору ( циганок зіграли Заніздра Валентина та Мороз Любов).

  За фармацевтичним конкурсом, в якому треба було на швидкість скласти назви ліків, був театральний конкурс, на якому треба було швидко ввійти в роль та віддатись глядачам і сцені. В конкурсі  «Склади слово» виграли обидві команди. Бо їх члени так швидко реагували на завдання, миттєво орієнтувались та влучно мінялись місцями, що переможця виявити було просто неможливо.

  На протязі свята літніх людей радував своїм співочим талантом соліст Піщанського центру культури та дозвілля та соліст ансамблю пісні і танцю «Славутич» Лихман Максим.

  А яке ж свято без гармошки та бубни! Постійний гість засідань бібліотечного клубу за інтересами Черниш Терентій в цей раз вигравав на пару з своїм вірним другом – Стеценком Василем.

  Глядачам, які прийняли участь в конкурсі на смішне продовження приказок, крім гри команд, сподобалась ідея з фотостендом, на якому розмістились комічні та дитячі фотографії як учасників команд, так і членів журі.

  Атмосфера свята була наскільки позитивною, що присутні стали більш здоровими, більш гуманними і продовжили завдяки сміху своє життя ще на багато років вперед!

 

Любов Мороз



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь