A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Великодня виставка у ДНЗ "Барвінок"

Дата: 12.04.2018 14:17
Кількість переглядів: 743

 

 На даний час проблема духовно-морального виховання дітей стала надзвичайно актуальною, отже, обов’язок педагога долучати дитину до краси, розвивати творчі здібності, збагачуючи її духовний світ. Сьогодні ми повертаємося до вічних істин, і завдяки сприйняття прекрасного в мистецтві, в навколишньому світі,  дитина відкриває прекрасне в собі. Ось чому так важливо навчити її не тільки бачити, але і сприймати духовні цінності.  Залучення дітей до народної творчості, мистецтва, безпосередня участь в національних святах виховують у них моральні почуття, розвивають художнє світобачення, наповнюють емоційну сферу дитини радістю, піднімають настрій, формують естетичний смак.

 До свята Великденя,   до якого готується кожен українець, наш заклад   старанно  підготувався  – т радиційно була організована виставка пасхальних композицій, виготовлених вихователями старшої групи , батьками та вихованцями.

    Метою проведення цього заходу було прагнення дати дітям початкові уявлення про традиційне свято Великдень, про мистецтво українських писанок та крашанок, пояснити символічність кольорів, ознайомити  з народними традиціями та святами через  народознавство. Виховання почуття причетності до прадавньої культури нашого народу, інтересу до народних   звичаїв.Розвиток родинної творчості, залучення батьків до освітнього процесу,інтеграція суспільного та родинного виховання.

Валентина Теркун



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь