A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Розпочинається робота по стратегії розвитку громади.

Дата: 30.07.2018 10:35
Кількість переглядів: 785

Шановні мешканці громади. Виконавчий комітет Недогарківської сільської ради розпочав роботу по розробці Стратегії розвитку Недогарківської сільської ради на період 2019 – 2021 року.  

         Що таке стратегічне планування? Для чого воно потрібне?

Стратегія – це спільне, погоджене на основі консенсусу, бачення того, як громада має виглядати в майбутньому. Розробляється вона на основі детального аналізу всіх внутрішніх показників і чинників, вивчення всіх слабких і сильних сторін громади, оцінки всіх пріоритетів і ризиків та подальшого моніторингу результатів втілення Плану стратегічного розвитку.

         Стратегічний план – це документ, яким має керуватися громада для власного розвитку. З метою його розробки розпорядженням сільського голови створено робочу групу з розробки Стратегічного плану розвитку Недогарківської сільської об’єднаної територіальної громади  та затверджено Положення про робочу групу. 

Робоча група з підготовки Стратегічного плану розвитку Недогарківської сільської об’єднаної територіальної громади - постійно діючий консультативно-дорадчий орган при виконавчому комітеті Недогарківської сільської ради, створений з метою організації та підготовки пропозицій з розробки Стратегічного плану розвитку Недогарківської сільської  ОТГ до 2021року.

Робоча група формується з представників виконавчого комітету, громадських, бізнесових кіл, депутатів та спеціалістів сільської ради, небайдужих жителів громади, представників навчальних закладів та установ, спеціалістів з питань освіти, медицини, культури, спорту та житлово-комунального господарства, тощо. На даний час до робочої групи включено 29 осіб, із них: по 11 представників із сіл Максимівка та Недогарки та по одному представнику із сіл Рокитне-Донівка та Панівка.

Якщо Вам не байдужий подальший розвиток нашої громади – слідкуйте за новинами по розробці стратегії на нашому сайті, подавайте свої ідеї до виконавчого комітету Недогарківської сільської ради та приходьте на засідання робочої групи. Майбутнє нашої громади – у Ваших руках.

         Виконавчий комітет Недогарківської сільської ради

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь