A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

День Села Максимівки!

Дата: 02.10.2018 08:40
Кількість переглядів: 687

Збігають роки, приходять у світ нові покоління . але не старіє, не зникає пам'ять тих тривожних літ. Ні біль кривавих втрат, ні радість великих перемог не забулися за цей час, адже пам'ять про подвиги живе серед нас, вона не має строка давності – вона вічна. Її, мужню і величну, надійно оберігає народ, передаючи, як святиню, у спадщину поколіть.

Зберігають ці традиції і в Максимівці. 27 вересня 2018 року о 9:30 ранку жителі села, учнівська молодь та керівники громади зібралися біля «Меморіалу вічно живим», щоб вшанувати пам'ять загиблих в роки Другої  світової війни покладанням квітів та хвилиною мовчання.  Перед присутніми виступали голова села Пащенко В.К., староста села Перешило М.М., директор Максимівського НВК Остаповець Л.П., голова первинної організації ветеранів Слюсар М.В., учитель історії Максимівського НВК Пилипенко В.В, учні НВК.

Низько вклоняємося ветеранам, дітям війни за мир і свободу. Ми завжди будемо безмежно вдячні за мужність у боях, за тяжку працю у повоєнні роки, за незламну силу духу та непохитну віру у перемогу, за наше життя сьогодні.

Свято продовжилося смакуванням смачної каші та капусняка із фронтовими сто грам. На вулиці на дітлахів чекали цікаві атракціони та веселі аніматори в костюмах з якими всі бажаючі фоторгафувалися. Для всіх бажаючих майстер-клас проводив майстер-клиночник Шкурапет О.В. Із смачною медовухою завітав гість із с.Недогарки Бондар А.І. Ну і звісно ж виставки гуртка бісероплетіння (керівник Жевнєрова Н.Я.), вишиті роботи жителів с.Максимівка, декілька  чудових фото зон на різний смак, та виставка в бібліотеці «Максимівка рідна козацьке село» (керівник Кравченко Л.І.).

О 17:00 годині розпочався святковий концерт за участю учасників художньої самодіяльності. На концерті зі святом всіх присутніх вітали голова села Пащенко В.К. та староста села Перешило М.М. вручали почесні грамоти працівникам різних структур. Також відзначили грамотою за вагомий внесок у розвиток української культури, організацію змістовного дозвілля громади ХОР Максимівського СБК.

Дуже приємно було отримати подарунок від керівництва ТОВ Рост-Агро Бернацьким Максиму Михайловичу та Михайлу Володимировичу. Вони подарували синтезатор в СБК, для подальшого розвитку та самовдосконалення учасників художньої самодіяльності.

Творчий колектив СБК був радий привітати дівчаток (учасників художньої самодіяльності) з днем народження. Так співпало, що Кравченко Софія, Ручка Аня та Іванова Даша святкували свій день народження. Вони отримали солодкі подарунки, які нам про спонсорували Опирайло Ю.А. та Кравченко Л.В.

А також солодкими призами були нагородженні вихованці гуртка бісероплетіння «Пролісок» при Максимівському СБК (керівник Жевнєрова Н.Я.) за участь у конкурсі малюнків «Моє село – перлинка України» та конкурс декоративно-ужиткового мистецтва.

В кінці свята всіх чекала святкова дискотека.

 

Директор Максимівського СБК Юлія Семененко

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь