A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Дублер-шоу "Бібліотекар на годину"

Дата: 02.10.2018 15:01
Кількість переглядів: 1846

Якби ви потрапили до Недогарківської сільської бібліотеки-філії 29 вересня, ви були б дуже здивовані, що за столом обслуговування читачів замість завідуючої сидять діти шкільного віку. Цікаво та весело промайнули години, які вони із задоволенням провели в бібліотеці на дублер-шоу "Бібліотекар на годину". Вони як справжні бібліотекарі і обслуговували, і реєстрували читачів, проводили бесіди біля книжкових поличок, радили, що прочитати, допомагали при обслуговуванні школярів. У такий незвичайний спосіб бібліотека вирішила відзначити своє професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек. В ролі бібліотекарів спробували свої професійні навики Мороз Аліна та учні 7 класу Головко Роман та Кошулько Владислав, і це дуже добре, оскільки в основному бібліотекарями працюють особи прекрасної статі. Хлопцям дуже сподобалось працювати в бібліотеці, крім обслуговування читачів їм випала честь підвести підсумки конкурсу “Селфі з улюбленою книгою: читаю і тобі раджу!” Для акції потрібно було зробити креативну селфі-фотографію з книгою, принести його на електронному носієві чи, власне, зробити фото в бібліотеці. Саме в бібліотеці зробили своє фото любителі енциклопедій – дівчата та хлопці 7 класу. Учні молодших класів принесли домашні фото зі своїми улюбленцями. Мороз Аліна порадила всім свою улюблену книгу – «Володар перстнів».

Представники журі вирішили, що переможцями акції стали всі, хто любить читати та рекомендує це чудове заняття іншим. Адже як сказав колись Володимир Сухомлинський: «Людина, для якої книжка вже у дитинстві стала такою необхідною, як скрипка для музиканта, як пензель для художника, ніколи не відчуває себе обділеною, збіднілою і спустошеною». Недогарські читачі духовно багаті, активні та допитливі.

Бібліотека бажає всім шанувальникам книги нових відкриттів в інтелектуальному просторі, реалізації творчих задумів та натхнення!

Не забувайте, що кращий в світі кінозал – це ваш мозок, і ви розумієте це, коли читаєте цікаву книгу.

 

Завідувач сільської бібліотеки-філії Мороз Любов

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь