A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

"Бібліоосінь кличе читачів на свято"

Дата: 04.10.2018 09:08
Кількість переглядів: 799

Ось і минуло довгоочікуване літо. Але сумувати не варто, адже кожна пора року чудова по-своєму. Хіба влітку можна побачити дерева золотого кольору, або кружляти під листопадом, або збирати за містом гриби і ягоди? Осінь прекрасна! І в цьому ви, наші любі читачі, ще більше переконаєтесь, якщо почитаєте казки та оповідання про осінь. Тим паче, що привід для свята є: у кінці вересня ми святкуємо два  особливих свята -  Віри, Надії, Любові та матері Софії та  Всеукраїнський день бібліотек. Хоч і триває це свято всього один день в році, але нічого не заважає нам відзначати його набагато довше . Бібліотека  по – домашньому затишна, яскраво оформлене, де постійно для ока вибагливого користувача різного віку, з`являється щось нове, захоплююче.  В бібліотеці вирує життя .  Адже найдавніша професія – бібліотекар, люди, які все своє життя зберігають диво людського творіння, скарбницю людських знань - книгу, які навчають і виховують, пропагують літературу, виступають ораторами і слухачами, декламаторами і порадниками .
До Всеукраїнського дня бібліотек гостей в Максимівській сільській бібліотеці – філії дуже багато. Для читачів було  проведено  літературний лабіринт «Книжковий дім відкритий всім» в гості до бібліотеки  завітали діти і дорослі. Було весело і цікаво. Від завідуючої бібліотекою Л.І.Кравченко користувачі дізналась багато нового; про бібліотеки,  задоволенням переглянули  нові книги ,які потрапили до фонду. З завзяттям відгадували «Казкові загадки », розповідали про улюблені книжки та головних героїв.
З 30 вересня в сільській бібліотеці стартувала акція «Підвішена книга», суть якої - популяризація читання. Будь-який читач може на один тиждень «підвісити» найулюбленішу книгу зі своїм відгуком. Діти з задоволенням знаходили свої улюблені книги в фонді бібліотеки, писали відгуки на них. Присутні ознайомились з книжковою виставкою «Літературні хіти бібліотеки» .

 

Завідуюча  Максимівською сільською бібліотекою Л.І.Кравченко



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь