Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

"Бібліоосінь кличе читачів на свято"

Дата: 04.10.2018 09:08
Кількість переглядів: 829

Ось і минуло довгоочікуване літо. Але сумувати не варто, адже кожна пора року чудова по-своєму. Хіба влітку можна побачити дерева золотого кольору, або кружляти під листопадом, або збирати за містом гриби і ягоди? Осінь прекрасна! І в цьому ви, наші любі читачі, ще більше переконаєтесь, якщо почитаєте казки та оповідання про осінь. Тим паче, що привід для свята є: у кінці вересня ми святкуємо два  особливих свята -  Віри, Надії, Любові та матері Софії та  Всеукраїнський день бібліотек. Хоч і триває це свято всього один день в році, але нічого не заважає нам відзначати його набагато довше . Бібліотека  по – домашньому затишна, яскраво оформлене, де постійно для ока вибагливого користувача різного віку, з`являється щось нове, захоплююче.  В бібліотеці вирує життя .  Адже найдавніша професія – бібліотекар, люди, які все своє життя зберігають диво людського творіння, скарбницю людських знань - книгу, які навчають і виховують, пропагують літературу, виступають ораторами і слухачами, декламаторами і порадниками .
До Всеукраїнського дня бібліотек гостей в Максимівській сільській бібліотеці – філії дуже багато. Для читачів було  проведено  літературний лабіринт «Книжковий дім відкритий всім» в гості до бібліотеки  завітали діти і дорослі. Було весело і цікаво. Від завідуючої бібліотекою Л.І.Кравченко користувачі дізналась багато нового; про бібліотеки,  задоволенням переглянули  нові книги ,які потрапили до фонду. З завзяттям відгадували «Казкові загадки », розповідали про улюблені книжки та головних героїв.
З 30 вересня в сільській бібліотеці стартувала акція «Підвішена книга», суть якої - популяризація читання. Будь-який читач може на один тиждень «підвісити» найулюбленішу книгу зі своїм відгуком. Діти з задоволенням знаходили свої улюблені книги в фонді бібліотеки, писали відгуки на них. Присутні ознайомились з книжковою виставкою «Літературні хіти бібліотеки» .

 

Завідуюча  Максимівською сільською бібліотекою Л.І.Кравченко



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь