A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Шановні працівники сільського господарства!

Дата: 16.11.2018 13:48
Кількість переглядів: 588

      Вітаю із святом працівника сільського господарства!

Це свято всенародне, адже від результатів праці всіх, хто присвятив себе цій нелегкій, але такій важливій галузі залежить здоров'я, добробут та достаток людей. В усі часи ця праця була в пошані, а людей, доля яких пов'язана з мистецтвом сіяти і вирощувати хліб, виробляти цінну і якісну продукцію рослинництва і тваринництва, по праву називають годувальниками. Завдяки вашій хазяйновитості, людським зусиллям, знанням і наполегливості живе село, розвивається сільське господарство, яке є визначною складовою розвитку держави, запорукою  її  процвітання. Ваші працьовиті руки, природна мудрість, Ваше серце і багатий досвід живлять українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій.Низький уклін всім вам за хліб на столах, за самовіддану працю і вірність обраній справі!

       Селянська праця завжди вважалась однією з найтяжчих, тож і люди, пов'язані з нею, відзначаються витривалістю, відповідальністю, терпінням, відданістю землі та умінням на ній працювати. Ми всі усвідомлюємо, що тільки завдяки розвитку сільського господарства можливо підтримувати і розвивати соціальну сферу села, вирішувати нагальні проблеми сьогодення.

Спасибі за працю, за розуміння важливості своєї справи, за те, що шануєте землю і збираєте багаті врожаї, що залишаєтеся вірними селу.

Буде самовіддано  працювати село - буде розквітати Україна.Незважаючи на труднощі Ви зберігаєте високий рівень професіоналізму, робите все можливе для розвитку економіки  нашої  громади.
  Тож дозвольте, шановні працівники сільського господарства  ветерани сільськогосподарського виробництва, щиро і сердечно привітати вас з професійним святом і побажати всім вам міцного здоров'я, щастя, успіхів, затишку і спокою у кожній оселі, злагоди у кожній родині, впевненості в завтрашньому дні! Хай в усіх буде хліб і до хліба на столі!

   

Зі святом вас!

Сільський голова                            Віра Пащенко


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь