Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Засідання клубу "А пісня - то душа"

Дата: 18.12.2018 16:19
Кількість переглядів: 597

Казковий, в білосніжному вбранні, ніби наречена, місяць грудень  дуже щедрий на свята. А ще він таємничий та загадковий, бо його незвичне 13 грудня може привідкрити завісу майбутнього. В цей день наші далекі пращури влаштовували оглядини, щоб посвататись після Різдва. Тому пророкування долі та ворожіння в день святого Андрія було таким важливим для дівчат. А ще в цей день прощалися з осіннім сонцем, бо за старим стилем цей день співпадає з 30 листопада.

 З святковим зимовим настроєм в цей день до сільської бібліотеки-філії завітали члени клубу за інтересами «А пісня – то душа…», щоб на собі перевірити магію ворожіння. Гадали на майбутній рік,на врожай, на успіхи в особистому житті. Іванова Марія розповіла декілька смішних та повчальних історій про те як цікаво гадали раніше. Тимошенко Валентина продемонструвала вміння ворожити з допомогою карт. Присутні на святі з задоволенням посміялись над інтермедією «У ворожки» у виконанні Мороз Любові та Валентини Левченко. Коваленко Анатолій як завжди був неперевершений у грі на баяні. Щира українська пісня, іскрометний гумор та цікаві пророцтва – як ще краще провести довгий зимовий вечір!

 Запрошую всіх бажаючих на книжкову виставку «Українці та зимові свята» та долучатись до заходів, які бережуть та примножують традиції нашого народу.

                               

                                          Завідувач бібліотекою-філією  Мороз Любов



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь