A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Вітали Недогарківську громаду із перемогою

Дата: 19.12.2018 09:17
Кількість переглядів: 667

14 грудня 2018 року у приміщенні Полтавського аеропорту відбувся  мітап «Ідея. Реалізація. Успіх», організованого Полтавською обласною радою по підсумках та нагородженню переможців обласного конкурсу «Бюджет участі Полтавської області на 2017-2020 роки». На цю подію були запрошені і мешканці нашої громади Ярош Світлана, Теркун Валентина та Куценко Тетяна - автори проектів-переможців. Їх нагороджували іменними сертифікатами та пам"ятними подарунками.      

Нагадаємо, що у цьому конкурсі перемогли всі три наших проекти: будівництво дитячого спортивно-ігрового майданчика, тренажерного комплексу та облаштування альтанки із зоною відпочинку і розвитку. Всі ці проекти будуть реалізовані у с. Недогарки у 2019 році. На фінансування кожного із них із бюджету області буде виділено по 100 тис.грн. А решту  - по 50 тис. грн. із бюджету громади. Це надзвичайна подія, адже перемогти у цьому конкурсі було надважко: 260 проектів-учасників, лише 60 - переможці, напружений збір електронних та паперових голосів.

Дякуємо всім, хто долучився до цієї роботи: розробляв проекти, організовував процес голосування, співпереживав, допомагав, підтримував, .... .  Але найбільші слова подяки нашим авторкам проектів. Завдяки Вам у наступному році наша громада стане ще кращою, ще комфортнішою для всіх її мешканців. Ви зробили максимально все можливе, щоб збулися Ваші мрії стосовно нашої громади. Ми сподіваємося, що всі Ваші мрії здійсняться і ці проекти - це лише перші кроки Вашої громадської активності. 

Нових Вам перемог.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь