Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Наша сила – в єдності!

Дата: 22.01.2019 15:19
Кількість переглядів: 618

Цю історичну формулу, яка в продовж віків неодноразово підтверджувала своє право на існування, втілили в життя Недогарківська сільська бібліотека та Недогарківський ліцей при проведенні спільного свята «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг», приуроченого 100-річчю цієї знаменної дати в історії нашої держави.

«Хай росте і міцніє ланцюг Вседержавної злуки!», - таким звертанням до учнів 8 та 10 класу, що завітали до бібліотеки в цей святковий день,  розпочала свій виступ завідуюча бібліотеки ліцею Левченко Валентина. В рамках свята старшокласники переглянули документальний фільм «Акт злуки: історична правда», а також послухали розповідь завідуючої сільської бібліотеки Мороз Любові про довгий тернистий шлях українського народу до єднання та актуальність боротьби за соборність в наш непростий час.

Потім присутні з задоволенням взяли участь в історичному брейн-рингу. Особливо активними були учні в конкурсах «Український колорит» та «Портрет історичного діяча». В конкурсі «Асоціація» обидві команди проявили неабияку фантазію, рекламуючи свою державу для туристів. Ерудицією та інтелектом виділялись Бабошина Катя, Криса Сергій, Кошулько Влад. Проскурня Діана, Пашко Вячеслав та Головко Роман. Після підведення підсумків брейн-рингу дітей привітав директор ліцею, який наголосив, що саме від нас залежить якою в майбутньому буде наша держава і що саме цьому молодому поколінню її розбудовувати, єднати та згуртовувати.

Завідувач бібліотекою Мороз Любов



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь