A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

МІЖНАРОДНА ІНТЕГРОВАНА ПРОГРАМА ПІДГОТОВКИ ТРЕНЕРІВ (Україна – Франція – Італія – Польща)_INTERNATIONAL PROGRAM “TRAINING OF TRAINERS” TOT-EUROPEAN-2019

Дата: 21.02.2019 14:46
Кількість переглядів: 556

Східно-Європейський Інститут Психології (Україна – Франція) Міжнародна Експертна Агенція «Консалтинг і Тренінг»у консорціумі з Західноукраїнським ресурсним центром (м. Львів, Україна), Варшавським університетом (Польща), Ягелонським університетом (м. Краків, Польща), Фундацією сприяння польській мові і культурі ім. Миколая Рея (Польща), Global University (м. Флоренція, Італія – США) за участі провідних вітчизняних та зарубіжних тренерів, коучерів і фахівців з медіації та фасилітації з України, Польщі, Італії, Франції, США ОГОЛОШУЮТЬ VІІ-й СЕЗОН МІЖНАРОДНОЇ ІНТЕГРОВАНОЇ ПРОГРАМИ ПІДГОТОВКИ ТРЕНЕРІВ TOT-EUROPEAN-2019.

VІІ-й сезон Програми підготовки тренерів буде реалізуватися з березня по липень 2019 р.

Перший кваліфікаційний та навчальний модуль (стаціонарний): 15-17 березня 2019 р.
Міжнародна інтегрована програма підготовки тренерів спрямована на створення в Україні школи тренерів світового рівня із використанням досвіду провідних світових центрів ТОТ, зокрема - Канади, США, Польщі.

До участі запрошуються всі (фахівці суміжних галузей, практики, студенти), хто хоче опанувати систему тренерських навичок, набути нову спеціалізацію, підвищити кваліфікацію, розпочати самостійну тренерську практику.

Учасникам TOT-EUROPEAN-2019 пропонується 4-ступенева програма, кожний сезон/ступінь якої зорієнтований на засвоєння і опанування комплексу знань і навичок відбазового рівня володіння навичками (basic proficiency skills) до вищого загального рівня володіння навичками (higher general level of skills). Надалі слухачі матимуть можливістьспеціалізації залежно від обраної сфери тренерської практики: бізнес-тренінг, психологічний тренінг, громадський тренінг, навчальний тренінг та ін., отримуючи при цьому вищий спеціалізований рівень володіння навичками (higher level of specialized skills).

Заявки приймаються на ВСІ рівні навчання.

Середня тривалість ступеня – 3-4 місяці (4 навчальні та 2 практичні модулі, 216 - 432 акад. год.) Загальний термін опанування повної базової системи знань і навичок безпосередньо залежить від успішності навчання і наполегливості опанування практичного досвіду слухача і може бути пройдений швидше, аніж за 4 академічні семестри/сезони.

Вартість 1-го модуля (36 год.) навчання у VІІ -му сезоні TOT-EUROPEAN-2019 залежить від рівня, що опанову­ється: базовий (І) - 2500 грн., основний-А (ІІ) – 2800 грн., основний-В(ІІІ) – 4000 грн., вищий (ІV) – 4500 грн.

Для учасників від партнерських інституцій – вартість навчання погоджується окремо.

По завершенню навчання слухачі отримують Сертифікат навичок (опанування сезону/ступеня) або Сертифікат набутого рівня (опанування комплексу сезонів/ступенів) міжнародного зразка.

Також, за бажанням, учасник може отримати Сертифікат підвищення кваліфікації (вітчизняний або міжнародний) для працівників сфери освіти.

Розклад занять передбачатиме зручні можливості для всіх, хто працює або навчається (щотижневі або двічі на місяць триденні навчальні модулі – п’ятниця, субота, неділя), скайп-сесії, кластерні (блочні) сесії. Для іногородніх учасників передбачене забезпечення проживання.

У процесі підготовки передбачений значний блок практичних занять та практики із супервізійним супроводом. Передбачені навчальні візити до закладів-партнерів України та Європи.

Програмою передбачена Грантова підтримка навчання для студентів, що навчаються на денній формі навчання, і полягатиме у 25-50%-й знижці від загальної вартості навчання. Гранти надавати­муть­ся на конкурсній основі (заявки на отримання грантової підтримки просимо надсилати на адресу psytoday@ukr.net).

Просимо до 10 березня 2019 року надіслати заявку на участь у Програмі (у довільній формі), мотиваційний лист (у довільній формі) та персональне резюме на адресу psytoday@ukr.net

 Програмою також буде забезпечена Грантова підтримка для студентів, вчителів, дитячих психологів та представ­ни­ків громадських організацій, які працюють зпроблемами дитячої міграції в Україні, і полягатиме у 50-75%-й знижці від загальної вартості навчання. Гранти надаватимуться на конкурсній основі. Заявки на отримання грантової підтримки для цієї категорії учасників просимо надсилати на адресу psytoday@ukr.netдо 5 березня 2019 року включно.

Місце проведення занять: м. Київ, Східно-Європейський Інститут Психології, вул. Голосіївська, 13, оф. 529-530 (метро «Голосіївська» або «Деміївська»).

Практичні сесії проводитимуться на базі організацій-заснов­ни­ків і партнерів (Україна, Польща, Італія).

Вже у поточному семестрі можлива участь у тренінгових проектах вітчизняного та міжнародного рівнів.

Інформація (організаційна допомога, консультації): за тел.: (044) 257-20-21(094) 925-56-22,  (067) 196-28-14


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь