A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Вітання сільського голови з 50-річним ювілеєм Максимівського НВК

Дата: 01.03.2019 11:43
Кількість переглядів: 2876

ВЕЛЬМИШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ ТА УЧНІ!

 Від імені  виконавчого комітету сільської ради вітаю Вас із ювілеєм – 50 річчям заснування навчального закладу.

       Це не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались.

       А дехто спочатку навчався сам, а згодом навчав наступні покоління. І так за днями дні, за роками роки, за десятиріччями десятиріччя.

       Тут завжди трудилися добрі й милосердні душею педагоги, які вміли любити дітей, вміли пробачати, терпляче чекати.

       Школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги і ті, хто щодня переступає поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного, й ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони в пам’яті учнів та колег, і вчителі-ветерани, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки.

       Зі стін школи вийшли сотні талановитих випускників, які, можливо, не всі стали дуже відомими, але немає сумніву в тому, що вихованці школи стали добрими, духовно багатими людьми, які понесли у світ, посіяні тут в їх душі зерна любові до всього рідного.

       Я вдячна нашим учням за їхню працю, за усмішки, за політ думок і почуттів, за те, що разом з ними щомиті відкриваєш щось нове в собі й у житті. У кожній нашій дитині світить сонце, вони всі в нас – талановиті, ерудовані, всебічно розвинуті, демократичні й розкуті. Це діти ХХІ-го сторіччя.

       Окрема подяка колишнім випускникам, котрі добрими справами прославляють школу й село на теренах країни й зарубіжжя.

Спасибі учителям за відданість вашій загальній справі, за любов до своєї професії. Низькій уклін учителям-ветеранам праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку. Праця кожного з них – це золоті сторінки історії нашої школи. Дякую всім технічним працівникам – їхній щоденний внесок у життєдіяльність закладу такий необхідний. І теж – почесний.

       Велике спасибі батькам! Тісний зв’язок з ними, щире спілкування дають  можливість ефективно вирішувати  питання навчання й виховання дітей.

Хочу висловити слова подяки  – благодійному фонду ТОВ «Кернел», благодійному фонду «Полтавського ГЗК», ТОВ «РостАгро», за взаєморозуміння та підтримку,представникам громадськості – за довіру й повагу.

         Слова вдячності хочеться висловити випускнику цього закладу, депутату Недогарківської сільської ради Мулявці О.Д., члену виконавчого комітету Недогарківської сільської ради Горюнову А.С. та всім небайдужим жителям села, які приймали активну участь у житті навчального закладу.

         Усім невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхнена думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбничку вашої душі. Нехай людська шана буде подякою вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

 

З ювілеєм Вас усіх!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь