Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Вітання сільського голови з 50-річним ювілеєм Максимівського НВК

Дата: 01.03.2019 11:43
Кількість переглядів: 2957

ВЕЛЬМИШАНОВНІ ВЧИТЕЛІ ТА УЧНІ!

 Від імені  виконавчого комітету сільської ради вітаю Вас із ювілеєм – 50 річчям заснування навчального закладу.

       Це не звичайний ювілей, а ювілей домівки поколінь. Одні навчали, інші навчались.

       А дехто спочатку навчався сам, а згодом навчав наступні покоління. І так за днями дні, за роками роки, за десятиріччями десятиріччя.

       Тут завжди трудилися добрі й милосердні душею педагоги, які вміли любити дітей, вміли пробачати, терпляче чекати.

       Школа – це не тільки стіни, насамперед, це – дух, пам’ять, традиції, наступність поколінь. Це педагоги і ті, хто щодня переступає поріг, сіючи зерна доброго, розумного, вічного, й ті, кого вже немає сьогодні, але завжди живуть вони в пам’яті учнів та колег, і вчителі-ветерани, для яких найвища нагорода в житті – успіхи колишніх вихованців, їхні щирі слова подяки.

       Зі стін школи вийшли сотні талановитих випускників, які, можливо, не всі стали дуже відомими, але немає сумніву в тому, що вихованці школи стали добрими, духовно багатими людьми, які понесли у світ, посіяні тут в їх душі зерна любові до всього рідного.

       Я вдячна нашим учням за їхню працю, за усмішки, за політ думок і почуттів, за те, що разом з ними щомиті відкриваєш щось нове в собі й у житті. У кожній нашій дитині світить сонце, вони всі в нас – талановиті, ерудовані, всебічно розвинуті, демократичні й розкуті. Це діти ХХІ-го сторіччя.

       Окрема подяка колишнім випускникам, котрі добрими справами прославляють школу й село на теренах країни й зарубіжжя.

Спасибі учителям за відданість вашій загальній справі, за любов до своєї професії. Низькій уклін учителям-ветеранам праці, які нині перебувають на заслуженому відпочинку. Праця кожного з них – це золоті сторінки історії нашої школи. Дякую всім технічним працівникам – їхній щоденний внесок у життєдіяльність закладу такий необхідний. І теж – почесний.

       Велике спасибі батькам! Тісний зв’язок з ними, щире спілкування дають  можливість ефективно вирішувати  питання навчання й виховання дітей.

Хочу висловити слова подяки  – благодійному фонду ТОВ «Кернел», благодійному фонду «Полтавського ГЗК», ТОВ «РостАгро», за взаєморозуміння та підтримку,представникам громадськості – за довіру й повагу.

         Слова вдячності хочеться висловити випускнику цього закладу, депутату Недогарківської сільської ради Мулявці О.Д., члену виконавчого комітету Недогарківської сільської ради Горюнову А.С. та всім небайдужим жителям села, які приймали активну участь у житті навчального закладу.

         Усім невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. А підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності хай буде міцне здоров’я, серце сповнене любові та добра, натхнена думка й щирі почуття. Щоб життя було світлим і радісним, як цей святковий день, а дружні привітання додали життєвої наснаги в скарбничку вашої душі. Нехай людська шана буде подякою вам за плідну працю, чуйність, уміння творити добро.

 

З ювілеєм Вас усіх!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь