Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Рекрутинг — нова послуга Служби зайнятості

Дата: 13.05.2019 13:40
Кількість переглядів: 608

У міру розвитку ринок праці зазнає безліч перетворень. Якщо колись основною проблемою був пошук підходящої роботи, то зараз все складніше стає знайти не хорошу посаду, а грамотного фахівця.

Фахівці Державної служби зайнятості завжди йдуть у ногу з часом і  постійно запроваджують нові форми та методи роботи для найбільш ефективного задоволення сподівань та потреб тих, хто звертається за допомогою як у підборі працівників, так і у пошуку роботи. 

Задля цього у Кременчуцькому  міськрайонному центрі зайнятості впроваджено новітній сервіс – послуги з рекрутингу. Фахівці, які виконують функції з рекрутингу, насамперед займаються пошуком і відбором персоналу для роботодавців, розширюючи коло пошуку за межі центру зайнятості. 

Роботодавець, який звернувся до фахівців із рекрутингу, не витрачає час на підбір кандидатів з великої кількості бажаючих осіб,оскільки попередня співбесіда за вимогами роботодавця проводиться рекрутерами. Не потрібно витрачати кошти, адже така послуга надається в центрі зайнятості безкоштовно. Також роботодавцю не обов’язково розміщувати свої вакансії на платних ресурсах, він може скористатися ресурсами центру зайнятості.

Ми намагаємося задовольнити кадрові потреби компаній. Для нас неважливо, чи ця людина безробітна, який в неї статус, ми шукаємо тих людей, які дійсно хочуть працювати, які готові змінюватись, які готові навчатися, які небайдужі до свого життя. І саме таких людей ми намагаємося працевлаштувати!

За більш детальною інформацією просимо звертатися до Кременчуцького міськрайонного центру зайнятості за адресою: проїзд Арсенальний,1 або за телефоном: 0675564825.

 

Посилання на сторінку у Фейсбуці

 www.facebook.com/Кременчуцький-міськрайонний-центр-зайнятості-668044736659523/

 

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь