A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

У Максимівському комунальному господарстві відновили роботу трактора

Дата: 13.06.2019 09:11
Кількість переглядів: 594

  Багато скептиків говорять: «Та що там дала та Ваша децентралізація?».Так би мовити – як було, так і є. Хочу критично заперечити – тільки сліпий не помітив, як у кращу сторону помінялося наше село Максимівка за три роки, після того, як ми об’єдналися у Недогарківську громаду. Я, звісно, годинами можу розповідати про всі плюси і вигоди для мого села Максимівки від об’єднання. Маленький приклад для порівняння – Максимівське комунальне господарство – до і після.

       Ще у 2015 році (із якої сторони не поглянь) – це було комунальне господарство «на папері». А насправді – суцільна руїна. Трактори (два «ЮМЗ») заросли бур’янами у розібраному, розукомплектованому стані. Водокористувачі села (в основній своїй масі) були незадоволені водопостачанням і не оплачували за надані послуги. Централізовано не вивозилося сміття від садиб громадян. Та хіба перелічиш усі тодішні проблеми…

       І нарешті «крига скресла». Відновлювати роботу комунгоспу довелося практично з «нуля».   І, хоча, роботи іще не початий край, але тепер із упевненістю можна рухатися вперед – РОЗВИВАТИ КОМУНАЛЬНЕ ГОСПОДАРСТВО У ГРОМАДІ.

       11 червня 2019 року у нас в селі Максимівка чергова, радісна подія. Так би мовити «став із колін » один із тракторів «ЮМЗ», а на черзі – другий. І все це завдяки коштам виділеним із місцевого бюджету Недогарківської сільської ради. Кошти були витрачені на придбання запчастин до тракторів та причіпних вузлів (роторна косарка, піскорозкидувач, косий відвал). Тепер наше комунальне господарство може косити узбіччя доріг, прибирати сніг, вивозити сміття, посипати дороги сумішшю під час ожеледиці. І це ще тільки початок.

       Як би там не було – а я є великим прихильником об’єднання громад.  І як говориться у прислів’ї : «Гуртом - і батька легше бити». Слава Україні!

 

Микола Перешило, т.в.о. старости с. Максимівка

 

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь