A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Нарешті - Наші проекти втілюються у життя.

Дата: 23.08.2019 14:12
Кількість переглядів: 607

 

Нагадаю, що у обласному конкурсі проектів «Бюджету участі – 2018 року»  наша громада перемогла  відразу у трьох проектах. Майже 9 місяців ми очікували на виконання цих проектів-мрій у життя. І нарешті проекти втілюються у життя.

На території Недогарківського ліцею вже розпочата робота по будівництву поліфункціональної альтанки (автор проекту Куценко Тетяна). А біля альтанки буде іще і алея-доріжка,  і декоративний рослинний куточок, і централізований полив, і лавки для відпочинку, і…

Весь останній місяць ми з нетерпінням чекали на втілення інших двох проектів-переможців:  тренажерного майданчику (автор Теркун Валентина) і дитячого спортивно-ігрового майданчика (автор Ярош Світлана).

22 серпня наші «майданчики-мрії» приїхали у Недогарки. Новенькі, гарні, блискучі, яскраві, різнокольорові, довгоочікувані.  Роботу над  їх встановленням взяли на себе наші односельці: Романенко Олександр, Гладір Володимир, Малько Андрій і Пащенко Олександр. Величезне спасибі Вам, хлопці. Цілий день працювали, у таку спеку, і робота не із легких – копання ям, бетонування, складання та перенесення важких металевих конструкцій. Але не лише цим людям слід дякувати.

Слова щирої вдячності висловлюємо також: Малько Ірині, Романенко Тетяні, Пащенку Олександру, Зайцеву Олександру, Левочку Василю, Василенко Тетяні, Ярміш Наталії, Кравцю Володимиру, Гарькавій Ксенії, Коваленко Юлії, Пивовар Катерині, Коваленку Анатолію, Іванову Ігорю, Яременку Володимиру, Романенку Валентину і ...(був іще один доброволець – випадковий перехожий, який взявся допомагати, проробив майже увесь день, але, на жаль, не представився). Ці люди долучилися до роботи у різний час, але трудилися не «покладаючи рук» та не жаліючи себе.

Робота знайшлася навіть дітям – вони носили воду. Спасибі нашим маленьким помічникам: Василенку Владиславу, Проскурні Діані та Штригулю Кірілу.

Але роботи на майданчиках іще залишилися: триває процес застигання бетону у опорах конструкцій – тому роботи продовжаться у понеділок.

Тож запрошуємо всіх небайдужих мешканців Недогарок  закінчити роботи по встановленню майданчиків у понеділок, 26 серпня о 16.00.

Залишилося небагато:

  • принести та прикрутити тренажери та каруселі, розкидати купки землі, спланувати територію (знадобляться чоловіча сила та вправність, лопати, рукавиці);
  • привести територію двох майданчиків до «ладу»: згребти суху траву, позбирати дрібне сміття, очистити деякі деталі металевих конструкцій від залишків цементного розчину (тут можуть працювати і діти, і жінки, необхідні граблі, відра, ганчірки).

А саме найголовніше, що потрібно у понеділок – це небайдужість та бажання.

Чекаємо на Вас  - наших сучасних, свідомих, активних недогарців.

Це ми робимо для себе, для свої дітей, для своїх онуків, для кращого життя.

 

 

 

    



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь