Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

День Незалежності в Максимівському СБК

Дата: 29.08.2019 09:55
Кількість переглядів: 528

24 серпня в Максимівському СБК відбувся святковий концерт присвячений 28 річниці Незалежності України. Під час концерту з привітальним словом до глядачів звернулися: заступник Недогарківського сільського голови Ігор Іванов та староста села Максимівки Микола Перешило.

Протягом всього концерту звучали українські патріотичні веселі пісні.  Родзинкою концерту був виступ Анастасії Клименко, яка відобразила мовою жестів пісню «Персональний диджест» (пам’яті Кузьми Скрябіна).  17 липня вся країна вшановувала пам'ять легендарного українського співака. В цьому році йому б виповнилося 50. На нашому концерті ми згадали Кузьму, тому що він, як ніхто, прагнув Незалежності і миру для нашої неньки України.

Також в цьому році минуло 205 років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка. Шевченко – це наша душа, наша мудрість, наша сила. Тож нехай «Заповіт» Великого Кобзаря стане заповітом для нас у справі збереження мови народу, звичаїв, пісень. Для глядачів звучала пісня на слова Т.Г.Шевченка «У Перетику», яку виконала Зінаїда Карпич.

Дебютом на Максимівській сцені був виступ Вікторії Опирайло, яка заворожила всіх своїм голосом. Не менш вражаючим був виступ тата і доньки Харченків: Миколи і Дарини.

У фойє Будинку культури була створена патріотична фото-зона з символікою України, яку виконала Коряко Марія. Всі бажаючі мали змогу сфотографуватися та переглянути виставку ляльок-мотанок Наталії Жевнєровой та книжкову виставку зав. бібліотекою Любові Кравченко, приурочену до 205 річниці Шевченка.

Найбільше оплесків дарували глядачі своїм улюбленим виконавцям: Віталію Здору, Юлії Семененко, Лізі Шевченко, Альоні Крівченко, Анатолію Орлу, Тані Глушко. Розвеселила своєю гуморескою королева розмовного жанру с. Максимівка Тетяна Богданова. 

В кінці концерту під час фінальної пісні «Жовто-сині стрічки», вся сцена замайоріла жовто-синіми кольорами викликаючи гордість за нашу країну.

Слава Україні!

Героям Слава!

Директор Максимівського СБК Юлія Семененко



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь