A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Оголошення про конкурс на посаду керівника (директора) Максимівського ліцею Недогарківської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області

Дата: 05.09.2019 14:45
Кількість переглядів: 823

Відділ освіти, культури, спорту та туризму виконавчого комітету Недогарківської сільської ради оголошує конкурс на посаду директора Максимівського ліцею  Недогарківської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області:

  1. Найменування і місцезнаходження закладу: Максимівський  ліцей Недогарківської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області; 39720, Полтавська область, Кременчуцький район, село Максимівка, вул. Соборності,8.
  2. Найменування посади та умови оплати праці: директор Максимівського  ліцею Недогарківської сільської ради Кременчуцького району Полтавської області; розмір та умови праці надається відділом освіти, культури, спорту та туризму виконавчого комітету Недогарківської сільської ради.
  3. Кваліфікаційні вимоги до керівника закладу відповідно до Закону України „Про загальну середню освіту”: ст.24 п.2 „Посаду керівника закладу загальної середньої освіти незалежно від підпорядкування, типу і форми власності може обіймати особа, яка є громадянином України, має вищу освіту ступеня не нижче магістра та стаж педагогічної роботи не менше трьох років, а також організаторські здібності, фізичний і психічний стан якої не перешкоджає виконанню професійних обов’язків”.
  4. Вичерпний перелік, кінцевий термін і місце подання документів для участі у конкурсі:
  • заяву про участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних» (в заяві обов’язково вказати шляхи комунікації з кандидатом: номер телефону та адресу електронної пошти);
  • автобіографію та/або резюме (за вибором учасника конкурсу);
  • копію документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України;
  • копію документа про вишу освіту не нижче ступеня магістра (спеціаліста);
  • копію трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної діяльності не менше трьох років на момент їх подання;
  • довідку про відсутність судимості;
  • мотиваційний лист, складений у довільній формі;
  • особа може подати інші документи, які підтверджуватимуть її професійні та/або моральні якості;

 

  • кінцевий термін подання документів - 24.09.2019 року;
  • місце подання документів - Полтавська область, Кременчуцький район, село Недогарки, вул. Приморська, 154, відділ освіти, культури, спорту та туризму виконавчого комітету Недогарківської сільської ради.
  1. Дата та місце початку конкурсного відбору, його складові та тривалість:
  • оприлюднення на веб-сайті (http://nedogarkivska-gromada.gov.ua) переліку осіб (кандидатів), яких допущено до участі у конкурсному відборі до 29.09.2019 року;
  • ознайомлення кандидатів із закладом загальної середньої освіти, його трудовим колективом та представникам батьківського самоврядування до 03.10.

2019 року - проводить відділ освіти, культури, спорту та туризму виконавчого комітету Недогарківської сільської ради;

  • проведення конкурсного відбору відбувається в період з 08.10.2019 по 16.10.2019 року (точна дата буде оголошена на веб-сайті (http://nedogarkivska-gromada.gov.ua) не пізніше ніж за п’ять днів до початку конкурсного відбору;
  • місце проведення конкурсного відбору - приміщення Максимівського сільського будинку культури, Полтавська область, Кременчуцький район, село Максимівка, вул. Соборності,10.
  • складові конкурсного відбору:
  • перевірка на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти, зокрема Законів України «Про освіту», «Про загальну середню освіту», інших нормативно-правових актів у сфері загальної середньої освіти, а також Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа» на період до 2029 року, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 року № 988-р; перевірки професійних компетентностей, що відбувається шляхом письмового вирішення ситуаційного завдання; час підготовки письмових відповідей до 60 хв.;
  • публічної та відкритої презентації державною мовою перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії щодо проведеної презентації (час презентації до 5 хв.).
  1. Прізвище та ім’я, номер телефону та адресу електронної пошти особи, яка уповноважена надавати інформацію про конкурс та приймати документи для участі у конкурсі: Крівченко Людмила Василівна, (0536)78-15-31, електронна пошта - (nedogarky2016@gmail.com).

 

Начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму виконавчого комітет Недогарківської сільської ради Крівченко Л.В.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь