Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

"Подаруй дитині книгу!"

Дата: 24.12.2019 10:08
Кількість переглядів: 563

“Подаруй дитині книгу! “
Акція під такою назвою пройшла в Недогарківській бібліотеці. На святковому засіданні клубу за інтересами “А пісня — то душа...”, присвяченому святу святого Миколая учасники клубу ще раз популяризували відомий радянський слоган: “Кращий подарунок — це книга”. Заодно пригадали які дитячі книги їм подобались найбільше, а також цікаві історії пов'язані з книгою. Завідувач бібліотеки розповіла про історію виникнення улюбленого свята дітлахів. Потім в цікавих конкурсах пригадали всі міжнародні свята грудня, кращі вітання та побажання на це свято, а також виготовили прикраси для читального залу. І як завжди бажаною гостею на цих засіданнях стала пісня. Спочатку привітали 2 Миколаїв — Лисенка та Покутнього, а також нових членів колективу — сім'ю Москалик.
Дуже приємно було спостерігати, що захоплення сім'єю Покутніх українською культурою дало могутні паростки — грою на баяні почав серйозно займатись їх внук Юрій.
Днем святого Миколая тільки розпочався цикл новорічних свят, а тому фантастичний світ пригод та див чекає у бібліотеці всіх охочих пережити їх разом з героями книг.
Завідувач бібліотекою     Мороз Любов
Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь