Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

На базі Максимівського ліцею відбувся семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів Недогарківської ОТГ та Піщанської ОТГ "Казкотерапія. Способи виховання людяності і доброти"

Дата: 02.03.2020 08:29
Кількість переглядів: 564

Фото без опису 24.02.2020.р. на базі Максимівського ліцею відбувся семінар-практикум для практичних психологів та соціальних педагогів Недогарківської ОТГ та Піщанської ОТГ "Казкотерапія. Способи виховання людяності і доброти". Методичне зібрання відкрила директор Максимівського ліцею Остаповець Лариса Павлівна, яка привітала та познайомила присутніх із сучасними реаліями розвитку закладу. У ході заходу учасники мали змогу переглянути відеофрагмент уроку Пасішник Ірини Анатоліївни ( 4 кл.); через пантоміму, лялькову виставу учнів 2 класу ( Мироненко Р. та Кравченко В.) разом з класоводом Чорнявою Людмилою Віталіївною, поринути у казкову атмосферу. Середовище, створене за допомогою казки, містить неймовірний заряд творчості та позитиву. Так, велике зацікавлення та чимало позитивних емоцій під час роботи семінару в його учасників викликали інсценізація казки “Коза-дереза" та майстер-клас "Талісман казкового героя", який провела керівник гуртка ляльки-мотанки та бісероплетіння Жевнєрова Наталія Яківна. Учасники семінару отримали позитивні враження від проведеного заходу. 

Тетяна Каптан



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь