A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

ЖІНОЧЕ СВЯТО В МАКСИМІВСЬКОМУ СБК!

Дата: 10.03.2020 08:30
Кількість переглядів: 494

Фото без опису На передодні Міжнародного жіночого дня, 7 березня в сільському Будинку культури відбувся тематичний концерт «Свято весни - жіноче свято». До початку дійства усі бажаючі мали змогу сфотографуватися біля чудових фото зон, які оформили Н. Жевнєрова та О.Батюк, а також переглянути виставку робіт гуртка «Пролісок» (кер.  Н. Жевнєрова ).   Потім усі перешли до глядацької зали на святковий концерт, який підготувала та провела, в ролі ведучої, художній керівник  З. Карпич.  Зі святом весни максимівське жіноцтво  привітав головний мужчина села -Микола Перешило.

А потім усі сиділи немов зачаровані,  коли під звуки весняного вальсу, у танці закружляли хлопчики та дівчатка (вихованці молодшої групи хореографії, керівник Зінаїда Карпич).  Плакали разом з виконавцями під зворушливі пісні А. Клименко,  яка виконала пісню для батьків-опікунів мовою жестів. Під пісню для Матерів – героїнь «Мама» у виконанні А. Крівченко, «Літа минають» З. Карпич під музичний супровід  П.Волювача.

  А скільки глядацька зала зривалася бурхливими оплесками та вигуками браво від виступів дуету «Струни душі»,  якими керує уже понад 40 років А.К.Костенко. Віталію Здору, який примусив усіх чоловіків, у залі, піднятися на честь прекрасної половини людства. Вигуки браво лунали і в адресу сімейного дуета Миколи та доньки Даші Харченко, творчому номеру Ю. Семененко, А. Івасюк та К. Шепета, дуету В. Здор та Ю. Семененко. Справжнім дарунком став виступ гостя із Кременчука Миколи Трембача. Під кінець концерта, глядачі були приємно враженні дебютним виступом новоствореного, вокального дуету у складі З. Карпич та П. Волювача, за що виконавці отримали шквал овацій та вигуків браво в свою адресу.

Не залишились без уваги і жіночий колектив Дивоцвіт», який співав про своє свято. Колектив «Мальви», танцювальний колектив старшої групи під керівництвом А.Івасюк. Хоч це і жіноче свято та як же без них?

  Затамувавши подих всі вслухалися у дивовижні звуки синтезатора, на  якому вихованка гуртка «Гри на музичному інструменті» (клас викладача З. Карпич) Владислава Волювач виконала твір «Перші весняні квіти». Під час виконання пісні «Чарівниця» (А. Орел, М. Слюсар, А Костенко) на екрані з’явилися фото видатних жінок Максимівського краю.

   Загалом концерт, хоч і тривав понад дві години, пройшов у добрій, не вимушеній, навіть у сімейній атмосфері! Адже це свято усіх мам, бабусь, сестер і тіток, тещ і свекрух. Тому усі артисти присвячували свої виступи їм – своїм найріднішим, віддавалися на всі сто відсотків і у пісні і у танці.

А закінчилося свято дискотекою, яку підготувала і провела директор Ю. Семененко.

Художній керівник Максимівського СБК  З. Карпич.

Фото зав. сільської бібліотеки Л. Кравченко та Н Клименко.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь