A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення сесії Недогарківської сільської ради "Про затвердження Положення про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку, орендної плати на 2021 рік та встановлення ставок

Дата: 17.04.2020 12:24
Кількість переглядів: 682

 

       На виконання Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" № 1160-IV від 11.09.2003р. (зі змінами), з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань щодо проєкту регуляторного акта, на сайті Недогарківської сільської ради – https://nedogarkivska-gromada.gov.ua в рубриці "Регуляторна діяльність" буде розміщено проєкт рішення Недогарківської сільської ради "Про затвердження Положення про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку, орендної плати на 2021 рік та встановлення ставок та пільг із плати земельного податку на 2021 рік на території Недогарківської сільської ради".

       Проект спрямований на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних прав та інтересів, залучення додаткових коштів до  бюджету громади.

      Зауваження та пропозиції приймаються протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу.     

      Зауваження та пропозиції приймаються за поштовою адресою: вул. Приморська,154, с. Недогарки, Кременчуцький район, Полтавська область, 39722,  виконавчий комітет Недогарківської сільської ради.

      Зауваження та пропозиції подаються у письмовому вигляді: від фізичних осіб - за особистим підписом; від юридичних осіб – на фірмових бланках, завірені печаткою (при наявності).

       З повним текстом проєкту рішення Недогарківської сільської ради можна ознайомитися щоденно (з 08.00 год. до 17.00 год., перерва з 12.00 год. до 13.00 год., крім вихідних) у приміщенні сільської ради за адресою: вул. Приморська,154(каб.2), с. Недогарки, та на офіційному сайті Недогарківської сільської ради  - nedogarki.s.r@ukr.net  в рубриці "Регуляторна діяльність".

 

     

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь