A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Про скликання сесії Недогарківської сільської ради

Дата: 22.07.2020 13:45
Кількість переглядів: 575

 Фото без описуШановні мешканці Недогарківської громади!

Повідомляємо Вам, що відповідності до п. 8 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до Розпорядження Недогарківського сільського голови від 22.07.2020 року № 33 

04 серпня 2020 року о 10 год. 00 хв. у приміщенні Недогарківської сільської ради відбудеться 50 сесія 7 скликання Недогарківської сільської ради.

 На розгляд сесії виносяться наступні питання:

1) Про внесення змін до бюджету Недогарківської сільської ради на 2020 рік.

2) Про затвердження звіту про виконання бюджету Недогарківської сільської об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2020 року.

3) Про затвердження Положення про оренду майна комунальної власності Недогарківської сільської ради та Типового договору оренди нерухомого майна комунальної власності Недогарківської сільської ради.

4) Про створення робочої групи по підготовці до створення опорного закладу освіти в Недогарківській ОТГ.

5) Про розгляд колективного звернення мешканців вул. Київської в с. Недогарки з питань розмежування населених пунктів с. Недогарки та с. Ялинці.

6) Про розгляд заяв громадян щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

7) Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства.

8) Про посвідчення права комунальної власності Недогарківської сільської ради на земельні ділянки.

9) Про надання громадянам в оренду земельних ділянок для сінокосіння та випасання худоби.

10) Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд громадянам.

11) Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистих селянських господарств громадянам.

12) Про надання дозволів на розробку технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж спільної сумісної власності на земельну ділянку в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд громадянам.

13) Про надання дозволів на розробку технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд громадянам.

14) Про припинення права користування та приєднання для масиву сільської ради земельних ділянок.

15) Про надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства громадянам.

16) Про включення земельних ділянок сільськогосподарського призначення комунальної власності в перелік для продажу прав на них (оренди) на земельних торгах у формі аукціону.

17) Різне.

29 липня та 30 липня 2020 року відбудуться засідання профільних депутатських комісіїй для розгляду сесійних питань та підготовки проектів рішень сесії.

На засідання сесії запрошуються депутати Недогарківської сільської ради та начальники відділів виконавчого комітету Недогарківської сільської ради.

Виконавчий комітет Недогарківської сільської ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь