A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Пишаємось нашими спортсменами

Дата: 19.06.2017 16:53
Кількість переглядів: 1220

Пишаємось нашими спортсменами

 

17 червня 2017 року в смт. Решетилівка серед об’єднаних територіальних громад відбулося змагання на «Кращу спортивну громаду Полтавщини 2017 року». Змагання проводилося з таких видів спорту: гирьовий спорт, міні-футбол, теніс, перетягування канату та шашки.

 Наша громада не залишилася осторонь цієї визначної спортивної події та представила свою команду. До складу команди ввійшли 18 наших найкращих спортсменів-аматорів:

з с. Максимівка: Перешило Микола (шашки), Мироненко Марина (шашки),  Осадчий Владислав (гирьовий спорт), Остаповець Лариса (теніс), Мулявка Владислав (теніс), Матієнко Максим (міні-футбол), Зубченко Владислав (міні-футбол), Грінченко Сергій (міні-футбол), Бондар Олександр (міні-футбол), Заворотній Олександр (міні-футбол), Мулявка Віталій (міні-футбол), Мулявка Сергій (міні-футбол);

з с. Недогарки: Воскобійник Олександр (перетягування канату),  Соляник Олександр (перетягування канату), Луц В’ячеслав (перетягування канату), Гіглан Вадим (гирьовий спорт, перетягування канату), Раковський Артем (перетягування канату), Головко Олександр (міні-футбол).

Очолювали команду: Слюсар Микола та Іванов Ігор.

         Решетилівка зустріла учасників змагань гарною погодою та настроєм. 15 команд зустрілися у чесних та принципових змаганнях.

Перше місце зайняла команда Омельницької територіальної громади, друге – Семенівської, третє – Сергіївської громад. З 15 команд  ми зайняли 11 місце, обігнавши при цьому доволі серйозні команди Піщанської, Глобинської, Клепачівської та Пришибської громад.

Найкращі показники наші спортсмени показали в перетягуванні канату (5 місце), далі міні-футбол (6 місце), гирьовий спорт (7 місце), шашки (10 місце) та настільний теніс (12 місце).

Дякуємо нашим спортсменам за наполегливість, організованість, самовідданість та прагнення до перемоги. Дякуємо за небайдужість, за те, що відгукнулися на заклик виконавчого комітету та, витративши власний час та власний вихідний, захищали спортивну честь громади. Окремі слова подяки висловлюємо Слюсарю Миколі  Васильовичу за активну участь у підготовці нашої команди до змагань; Осадчому Владиславу, який показав чудовий результат в особистому заліку з гирьового спорту; Мироненко Марині за гарний результат у шашкових баталіях, Мулявці Владиславу за хороші результати в настільному тенісі.

Найзапеклішими виявилися змагання з перетягування канату. Наша команда вперше виступала в такому складі, але мало чим поступалася іншим у злагодженості дій та наполегливості.

Футбольній команді цього дня пощастило менше: не дивлячись на запеклі матчі і численні цікаві моменти, які створювали наші гравці - фортуна була на боці інших.

Хочемо подякувати спонсорам нашої команди: голові СК «Іскра» Головку Володимиру Васильовичу за надання транспорту для поїздки на змагання та продуктів харчування та приватному підприємцю Шиндель Інні Іванівні - за забезпечення команди напоями та їжею.

         І хоча наша команда не ввійшла у трійку найкращих -  ми сподіваємося, що наших спортсменів ще чекають нові спортивні здобутки та перемоги.

 

Виконавчий комітет Недогарківської сільської ради 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь