A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Привітання Недогарківського сільського голови із 77-ю річницею визволення сіл Недогарківської громади від нациських загарбників

Дата: 25.09.2020 13:30
Кількість переглядів: 672

Шановні жителі Недогарківської громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди визволення нашої землі.

77 років тому наші села були визволені від німецько-фашистських загарбників. Радість і сльози, біль і надія – все переплелося в одному слові – Визволення.

Більшість із нас народилося вже після війни і знають про неї лише із розповідей. Час невпинно віддаляє від нас ті трагічні події, коли життя і смерть, кожен день, кожну годину, кожну секунду були поруч.

Друга світова війна давно відійшла у минуле та стала сторінкою у підручнику історії. Та пам'ять… Пам'ять. Вона кличе, хвилює, стукає у наші серця. Вона доносить до нас імена тих, хто не шкодував своєї крові, хто приніс у жертву найдорожче – життя.  

У цей день ми згадуємо імена наших земляків і всіх тих, хто наближали день звільнення України від нацистської окупації. Висловлюю глибоку повагу усім, хто пройшов сувору школу війни, чий шлях на війні завершився під скромними обелісками.

Шановні земляки! Шановні ветерани!

Дозвольте від усього серця побажати вам миру, довгих років життя, затишку в родинах, Божого благословення! Хай кожен ваш день буде сонячним та щасливим! Міцного вам здоров’я та любові.

Пам’ятаймо, на якій героїчній землі ми живемо. Хай сила цієї землі допомагає долати труднощі, яких сьогодні, на жаль, багато в нашій державі. Бажаю всім нам перемоги та перемагати.

І саме головне – хочу побажати всім нам любити своє село, свою маленьку батьківщину. Не порівнювати його із іншими селами і містами, адже воно по своєму особливе та унікальне. Не критикувати його, коли щось не так, а допомогти зробити кращим та затишнішим. Повертайтеся до нього кожної миті, адже воно завжди буде для Вас найріднішим. Просто любіть своє село і не шукайте на це причин.

З Днем Визволення! З Днем села Вас! Слава Україні!

Віра Пащенко


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь