A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

СВЯТО «ДЕНЬ СЕЛА» У МАКСИМІВЦІ

Дата: 29.09.2020 11:09
Кількість переглядів: 632

Фото без опису У Максимівці відбулося шестигодинне дійство з нагоди 505 річниці (від першої письмової згадки про село) та на честь 77 річниці  визволення села від нацистських окупантів.

Святковий захід розпочався з виступу новоствореної молодіжної організації «NewMax», який діє при Максимівському СБК. Наталія Опирайло та Світлана Сьоря підготували цікаві та змістовні конкурси-квести, руханки та розмальовки для дітей. Феєричним був конкурс капелюшків, в якому приймала участь малеча дошкільного віку. Показові виступи від дитячих колективів Максимівського СБК (керівник З. Карпич) не залишив нікого байдужим. За свої старання дітки отримали солодощі, які нам допомогли придбати спонсори свята.

Із величезним захопленням та вигуками браво сприйняли глядачі півгодинний виступ переможців XI регіонального фестивалю-конкурсу «Омельницьке розмаїття», дипломантів та учасників багатьох районних, обласних конкурсів та фестивалів гурту «Весела компанія» (Зінаїда Карпич та Петро Волювач). Продовжили святковий концерт учасники та дипломанти Всеукраїнських, районних, регіональних конкурсів та фестивалів - жіночий аматорський вокальний ансамбль «Дивоцвіт», Максимівського СБК (керівник З. Карпич). Під їхні запальні, жартівливі, українські народні пісні присутні не могли всидіти і танцювали веселенької. Хоча о 16.00 погода змінилася з сонечка на дощ, це не завадило шанувальникам дуету «Струни душі» насолодитися співом своїх улюбленців. Хто під парасолькою, а хто під навісом протягом години слухали Максимівських соловейків

Які ж наші були здивування, коли після виступу улюбленого дуету глядачі і не думали розходитися! І залунали на все село з балкону СБК голоси талановитої молоді – Оксани Батюк, Тані Глушко та Юлії Семененко, під їх веселі пісні про Україну та про кохання глядачі відпочивали в запальному танці. Закінчили це дійство Зінаїда Карпич та Юлія Семененко гімном села, піснею «Максимівка рідна козацьке село». Усі присутні мали змогу протягом усього дійства насолоджуватися чисельними виставками та фото-зонами які підготували працівники культури Максимівського СБК та завідуючою сільської бібліотеки Л. І. Кравченко. Особливо дуже велике задоволення глядачі отримали від робіт культорганізатора Н. Я Жевнєрової. Її ростові ляльки, лялька-мотанка, роботи гуртка бісероплетіння «Пролісок» - це витвори мистецтва умілих та талановитих рук.

Можна багато ще писати та розповідати, але краще один раз побачити, ніж сто разів почути! Тож приїздіть до нас на гостину! Хочу висловити глибоку пошану і вдячність нашим спонсорам, без яких це свято було б не таке яскраве. Хоч і не великі спонсорські внески, але для учасників самодіяльності це дуже і дуже приємно. Отож дякую Мулявці О.Д., Арішину О. Г., Перешилу М. М., Єгоровій Ірині, Опирайло Наталії та Рижай Анжелі. Велике спасибі Маковецькій А. М. (компанія «Кернел») за привітання жителям села та за смачний, запашний коровай! І не один, а два!

Художній керівник Максимівського

СБК Карпич Зінаїда



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь