Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Зустрічайте жовтневий випуск юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

Дата: 29.10.2020 13:33
Кількість переглядів: 531

Фото без опису        

Продовжується випуск щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник».  У жовтневому випуску видання читайте найбільш актуальні та цікаві події з життя системи БПД області та роз’яснення норм чинного законодавства. Жовтень  виявився багатим  на професійні свята, тому у черговому випуску вітання від голови Полтавської обласної державної адміністрації Олега Синєгубова  та голови Полтавської обласної ради Олександра Біленького з нагоди Дня юриста.

Система безоплатної правової допомоги в Україні постійно знаходиться у динамічному розвитку. Про те, які новації запроваджуються та як це спростить доступ громадян до правової допомоги читайте у статті та коментарях заступниці Міністра юстиції Валерії Коломієць. Як діє контакт цент системи БПД, з якими питаннями громадяни найчастіше звертаються на телефонну лінію системи. Про це розповідаємо у черговому номері видання.

Як відбувається добір на державну службу в умовах карантину, які особливості та який алгоритм . Про це розповідає заступник начальника Міжрегіонального управління Національного агентства України з питань державної служби у Полтавській та Кіровоградській областях Артем Тімощукю

Про роботу Управління  Державної служби якості освіти  у Полтавській області, основні здобутки, напрями роботи та перспективи читайте у статті очільника Управління Юрія Кращенка.

У рамках реалізації земельної реформи в Україні знайомимо читачів про особливості співпраці  системи БПД в області та Управління Держгеокадастру у Полтавській області.

Знайомимо читачів з роботою наших партнерів.  Благодійна організація «Меридіан» або як здійснюється захист вразливих груп. Про це  читайте у черговому випуску видання. 

У рубриці «Людина права» знайомимо читачів із очільницею  Семенівського бюро правової допомоги Тетяною Новобранець.

V Всеукраїнська за міжнародною участю науково-практична конференція на «Адаптація правової системи України  до права Європейського Союзу: теоретичні та практичні аспекти»:  про її напрями та теми заходу читайте  черговій публікації видання.

Про успішні історії захисту прав клієнтів, коментарі юристів читайте у постійній рубриці газети «Приклади успішного захисту».

Серед постійних рубрик видання: сторінка  регіонального представника Уповноваженого Верховної ради України з прав людини,  адвокат консультує та фахівці системи БПД консультують.

Також можна ознайомитися із зразками документів,  переглянути медіа галерею з найцікавішими відео консультаціями за участю фахівців  системи БПД.

Щоб бути у курсі найцікавіших подій, цікавих заходів та  новин у чинному законодавстві підписуйтеся на сторінки системи БПД у соціальних мережах.

З випуском щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник» можна ознайомитисяза посиланням Фото без описуhttps://bit.ly/34BuPnm.

Приємного читання!

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь