Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні мешканці Недогарківської громади!

Шановні мешканці Недогарківської громади!

Нагадую Вам, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 р. № 211 «Про запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», заборонено на період дії карантину проведення всіх масових заходів, у тому числі релігійних. 

09:20 15.04.2020

Заборона спалювання стерні

Заборона спалювання стерні

На сьогоднішній день гостро стоїть питання виникнення пожеж, що виникають внаслідок спалювання сухої природної рослинності, стерні, соломи, післязбиральних залишків та сміття.

10:54 14.04.2020

ПРО ПОПЕРЕДЖЕННЯ НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ З ГРОМАДЯНАМИ НА ЗАЛІЗНИЧНОМУ ТРАНСПОРТІ

ПРО ПОПЕРЕДЖЕННЯ НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ З ГРОМАДЯНАМИ НА ЗАЛІЗНИЧНОМУ ТРАНСПОРТІ

Правила безпеки громадян на залізничному транспорті України 1. Загальні положення 1.1. Правила безпеки громадян на залізничному транспорті України (далі - Правила) визначають вимоги щодо безпеки громадян при користуванні послугами залізничного транспорту, знаходженні на території та об'єктах залізничного транспорту. 1.2. Громадяни, які порушують Правила, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством України. 2. Правила безпеки для пішоходів 2.1. Пішоходам дозволяється переходити залізничні колії тільки у встановлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди тощо). На станціях, де немає мостів і тунелів, громадянам належить переходити залізничні колії у місцях, обладнаних спеціальними настилами, біля яких встановлені покажчики "Перехід через колії". 2.2. Перед тим, як увійти в небезпечну зону (ступити на колію), потрібно впевнитись у відсутності поїзда (або локомотива, вагона, дрезини тощо). При наближенні поїзда до перону або платформи громадяни повинні стежити за звуковими сигналами, що подаються з локомотива, моторвагонного рухомого складу та іншого спеціального самохідного рухомого складу, уважно слухати оповіщення, що передаються по гучномовному зв'язку.

09:28 08.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь