A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога по частковому безробіттю на період карантину

Допомога по частковому безробіттю на період карантину

   Поняття часткового безробіття не є новинкою українського законодавства. Надання допомоги по частковому безробіттю було запроваджено Законом України "Про зайнятість населення" ще в 2012 році для подолання наслідків фінансової кризи 2008-2010 років. Саме тоді держава запропонувала такий вид гарантії зайнятості працівникам і водночас – фінансову підтримку роботодавцям, щоб зберегти робочі місця і стабілізувати економіку країни. Норма закону, що регулює питання надання допомоги по частковому безробіттю, знову набула актуальності на час пандемії короновірусу (COVID-19). Тому наприкінці березня 2020 року Верховною Радою був прийнятий Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на забезпечення додаткових соціальних та економічних гарантій у зв'язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19)" № 540-IX, який доповнив Закон «Про зайнятість населення» ст.47-1 «Допомога по частковому безробіттю на період карантину». З часом до даної статті були внесені зміни Законом України  № 553-IX  і Законом України № 591-IX .

08:13 05.06.2020

До Вашої уваги вийшов черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

До Вашої уваги вийшов черговий електронний варіант щомісячної юридично-просвітницької газети «Правовий вісник»

   Серед гарячих тем випуску інтерв’ю з головою Полтавської обласної ради Олександром Біленьким про бюджет участі у 2020 році, особливості подачі проектів, умови, особливості визначення переможців та втілені ініціативи.

08:43 03.06.2020

Зі святом останнього дзвоника!

Зі святом останнього дзвоника!

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!  Щиро вітаю вас зі святом останнього дзвоника, святом, що символізує закінчення навчального року.  Цей рік був і цікавим, і складним водночас для всіх. На жаль, у зв’язку з карантином ми не зустрілися на традиційному святі Останнього дзвоника, але для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, початок найдовших та найтепліших канікул, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік. Висловлюю слова щирої вдячності вчителям за щоденну натхненну, самовіддану, невтомну творчу роботу, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів, за знання, які ви віддаєте  вихованцям, навіть в таких незвичних умовах, як дистанційне навчання. Хочу подякувати батькам наших учнів. Адже в цьому році тільки завдяки вашій підтримці, спонуканню дітей до знань, вдалося успішно закінчити навчальний рік.  Сьогодні особливий день для тих школярів, які закінчують школу. Дорогі випускники! Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю. Попереду у вашому житті ще багато перешкод та випробувань, найближче з яких зовнішнє незалежне оцінювання, яке я бажаю вам успішно скласти. Нехай у вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про шкільні роки, а попереду у вас доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань. Бажаю кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути справжніми патріотами, які творять чисте і світле майбутнє.

10:58 30.05.2020

Відновлення транспортного сполучення!

Відновлення транспортного сполучення!

 З 25 травня відновлюється рух маршрутних таксі 211, 212 та 111 у звичайному режимі та 226 за графіком, що додається! У разі змін графіку руху, буде повідомлено додатково. Всі пасажири мають бути в масках та без ознак ГРВІ!!!

14:11 24.05.2020

21 травня Міжнародний день вишиванки

21 травня Міжнародний день вишиванки

Вишиванка - це не тільки гарний одяг, а й наш український оберіг. Це символ краси, міцного здоров’я та щасливої долі. Вишиванка – генетичний код нації. Вдягніть 21 травня вишиванку - підтримайте нашу національну культуру! Погляньте на наших юних українців, вихованців ДНЗ "Барвінок", які взяли участь у "Вишиванка фото fest".

16:15 21.05.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь