A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

Максимівський ліцей готується до нового навчального року

Максимівський ліцей готується до нового навчального року

  Із початком  літніх канікул Максимівський ліцей консолідує сили на ремонт, відновлення та підготовку закладу до нового навчального року. Завдяки голові Недогарківської сільської ради Пащенко В.К  та відділу освіти оновлюється  матеріально-технічна база освітнього закладу, що дає змогу повноцінному розвитку наших ліцеїстів. Велика вдячність батькам учнів 1-11 класів, щодо благодійної участі у ремонті класів та заготівлі консервації на зиму. Сподіваємося на подальшу підтримку. Адже разом ми закладаємо міцний фундамент для світлого майбутнього наших дітей .

14:06 13.08.2020

До уваги власників особистих селянських  та фермерських господарств, фізичних осіб-підприємців та приватних підприємств!

До уваги власників особистих селянських та фермерських господарств, фізичних осіб-підприємців та приватних підприємств!

 У Полтавській області діє "Програма розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками на період до 2020 року" (https://drive.google.com/file/d/1pAtVogfpSLwg2sgSkX0L5Cupgcsk97Zg/view) , що фінансується з обласного бюджету. Учасниками програми можуть бути власники особистих селянських  та фермерських господарств, фізичні особи-підприємці та приватні підприємства.  З Програмою та Порядком подання документів ви можете ознайомитися на сайті Департаменту агропромислового розвитку http://apk.adm-pl.gov.ua/storinka/programa-rozvitku-ta-pidtrimki-agrarnogo-kompleksu-poltavshchini-za-prioritetnimi, (Розділ "Розвиток села") (https://drive.google.com/file/d/1I9yf1E6JydoMQOgIMgEUoIlZndypFll4/view).

11:01 13.08.2020

Запрошуємо прийняти участь у сертифікатній очно-дистанційній навчальній програмі "Основи громадського здоров'я"

Запрошуємо прийняти участь у сертифікатній очно-дистанційній навчальній програмі "Основи громадського здоров'я"

  Інформуємо, що до 20 серпня 2020 року ДУ "Центр громадського здоров'я МОЗ України" спільно із Школою охорони здоров'я Національного університету "Києво-Могилянська академія" приймають заявки на участь у сертифікатній очно-дистанційній навчальній програмі "Основи громадського здоров'я". Навчання на програмі – з вересня по грудень 2020 року.

13:50 12.08.2020

Літо для дошкільнят у Недогарківському «Барвінку»

Літо для дошкільнят у Недогарківському «Барвінку»

 Літо для - це час для реалізації мрій, активних ігор, появи нових друзів. Для працівників закладу дошкільної освіти літо – це відповідальна пора, адже необхідно створити належні умови, щоб реалізувались дитячі мрії, з'явились нові яскраві враження, малюки зміцніли, засмагли, відпочили, дізналися багато нового. Літній період особливо сприятливий для зміцнення здоров'я дітей, їх повноцінного розвитку, початку загартування дитячого організму, як у повсякденному житті, так і спеціально організованого.

14:31 11.08.2020

"Кольоровий тиждень" у Максимівській "Веселці"

"Кольоровий тиждень" у Максимівській "Веселці"

 Літо - час не лише для оздоровлення та відпочинку, а й для веселощів, фантазування, експерементів і нових вражень. Тож колектив  Максимівського дитсадку "Веселка" вирішив продовжити літечко яскравим "Кольорови тижнем", який  пройшов з 03 серпня по 07 серпня 2020 року.

08:21 10.08.2020

МВС запустило чат-бот щодо протидії домашньому насильству в умовах карантину

МВС запустило чат-бот щодо протидії домашньому насильству в умовах карантину

Чат-бот #ДійПротиНасильства працює у месенджері Telegram та створений Міністерством внутрішніх справ України у тісній співпраці з Харківським університетом внутрішніх справ та Національною поліцією України.   

09:57 07.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь