A A A K K K
для людей із порушенням зору
Недогарківська громада
припинила діяльність, увійшла до складу Піщанської громади

Новини

Дата: від до Скинути

СВЯТО «ДЕНЬ СЕЛА»  У МАКСИМІВЦІ

СВЯТО «ДЕНЬ СЕЛА» У МАКСИМІВЦІ

 У Максимівці відбулося шестигодинне дійство з нагоди 505 річниці (від першої письмової згадки про село) та на честь 77 річниці  визволення села від нацистських окупантів.

11:09 29.09.2020

Всеукраїнський патріотичний  забіг в пам'ять про загиблих воїнів  "Шаную воїнів, біжу за героїв України"

Всеукраїнський патріотичний забіг в пам'ять про загиблих воїнів "Шаную воїнів, біжу за героїв України"

Учні, вчителі Недогарківського ліцею та рій "Славутич" Максимівського ліцею долучились до Всеукраїнського патріотичного забігу в пам’ять про загиблих воїнів “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ”. Забіг на честь загиблого воїна АТО Крівченка Сергія Федоровича. Проведення забігу є проявом поваги та гордості за героїв України. Джури продемонстрували свою повагу та вдячність тим, хто віддав своє життя задля того, щоб всі ми жили в незалежній Україні.  

11:53 28.09.2020

Недогарки відзначили День села

Недогарки відзначили День села

26 вересня відзначили 77-му річницю визволення сіл Недогарки та Р.-Донівка від нацистських загарбників. Зранку відбувся урочистий мітинг-реквієм. Панахиду по загиблим провів настоятель Храму Михайла Архангела отець Олександр. Працівники виконавчого комітету сільської ради, ВОКСТу, Недогарківського ліцею, ДНЗ «Барвінок» поклали квіти до Братської могили та вшанували загиблих хвилиною мовчання. Ввечері ж на мешканців та гостей села чекав яскравий концерт, який подарували гості з Семенівської ОТГ. Чого вартувало тільки музичне вітання від голови Семенівської громади Людмили Милашевич. Виступи кращих аматорів Семенівщини, зразкового танцювального колективу, Заслуженого артиста України стали чудовим подарунком для мешканців Недогарок. З привітаннями до мешканців села звернулись голова громади Віра Пащенко, також голова Піщанської ОТГ Олександр Красницький та односельчанин, учасник АТО Юрій Самойленко. Окрім концерту, на Святі села працювали безкоштовні атракціони, а смачна солодка вата та попкорн ще більше підняли настрій дітей.

11:48 28.09.2020

Моє село - краплиночка на карті. 25 вересня 2020 року у Максимівському ЗДО "Веселка" пройшли заходи, приурочені визволенню рідного села від німецько - фашистських загарбників.

Моє село - краплиночка на карті. 25 вересня 2020 року у Максимівському ЗДО "Веселка" пройшли заходи, приурочені визволенню рідного села від німецько - фашистських загарбників.

 Дошкільнята зустрілися з в.о старости села Максимівки Перешилом Миколою Мироновичем, який у цікавій формі розповів про історію села та його жителів. Вихованці продемонстрували колективну роботу "Єдине серце", де кожне маленьке серце вихованців злилося у велике єдине серце любові до рідного села. Проведена виставка малюнків  та екскурсія до Меморіалу "Вічно живим" з покладанням квітів.

13:29 25.09.2020

21 вересня учні Максимівського ліцею долучилися до святкування Міжнародного дня миру. Учнівським самоврядуванням було організовано фотофлешмоб та проведено акцію "Голуб миру".

21 вересня учні Максимівського ліцею долучилися до святкування Міжнародного дня миру. Учнівським самоврядуванням було організовано фотофлешмоб та проведено акцію "Голуб миру".

 Міжнародний день миру встановлений резолюцією Генеральною Асамблеєю ООН від 30 листопада1982 року і спочатку відзначався в 3-й вівторок вересня, а починаючи з 2002року Міжнародний День Миру щорічно відзначатися 21 вересня. Асамблея заявила, що День Миру буде відзначатися як день глобального припинення вогню і відмовлення від насильства, запропонувавши всім державам і народам дотримувати припинення воєнних дій протягом цього дня. Генеральна Асамблея закликала всіх держав-членів Організації Об’єднаних Націй, регіональні і неурядові організації й окремих людей відповідним чином відзначати День, у тому числі шляхом освіти й інформування громадськості.

13:23 25.09.2020

Як зареєструвати право власності на земельну ділянку, утворену за рахунок земельного паю

Як зареєструвати право власності на земельну ділянку, утворену за рахунок земельного паю

1 січня 2019 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вирішення питання колективної власності на землю, удосконалення правил землекористування у масивах земель сільськогосподарського призначення, запобігання рейдерству та стимулювання зрошення в Україні» від  10.07.2018 р. № 2498-VIII, яким внесено зміни до Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)».

15:34 22.09.2020

Збільшення звернень  до служби зайнятості

Збільшення звернень до служби зайнятості

 В Кременчуцькому міськрайонному центрі зайнятості в поточному році значно зросла кількість зареєстрованих безробітних. На початок 2020 року на обліку в центрі зайнятості перебувало 1349 безробітних, на початок квітня 2020 року чисельність безробітних склала 1291 осіб. Але через ситуацію із карантинними заходами, які були запроваджені для протидії поширенню пандемії коронавірусу COVID-19, змінами введеними рішенням Уряду щодо реєстрації, перереєстрації безробітних, надання статусу безробітного та призначення виплати допомоги по безробіттю у період встановлення карантину, на кінець квітня вже мали статус безробітного 3454 громадянина. Максимальна чисельність безробітних досягла 4076 осіб на кінець червня. На сьогодні на обліку в Кременчуцькому міськрайонному центрі зайнятості перебувають 3710 безробітних.

15:20 21.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь